реклама

реклама

 На вихідних у Черкасах було гаряче від запальних танців: тут уперше проводили Кубок міського голови зі спортивного бального танцю. Зіркою першого танцювального змагання на кубок мера був відомий керівник Севастопольського академічного театру танцю Вадима Єлізарова,.. власне, сам Вадим Єлізаров. Хоча він приїхав не сам: на черкаському паркеті майстерно витанцьовували аж 36 вихованців метра.
Театр танцю Вадима Єлізарова - "найавторитетніший авторитет" у професійному середовищі країни

Театр танцю Вадима Єлізарова - "найавторитетніший авторитет" у професійному середовищі країни


Кубок став фактично всеукраїнським конкурсом між танцюристами спортивного бального танцю. Загалом на ньому свою майстерність демонстрували 300 пар. Танцівники з Умані, Сміли, Світловодська, Олександрії, Кременчука, Києва, Севастополя змагалися із черкаськими майстрами спортивного бального танцю за кубок міського голови.
ku2
Хоча кубків було кілька, адже танцюристи виступали в 5 вікових категоріях. У перший конкурсний день за перемогу змагалися професіонали. Після кількагодинних відбіркових турів настав час фіналу, де боротьба за призові місця стала більш відчутною. Особливо публіку потішали ювенали – найменші учасники Кубку. Загалом на захід зійшлося чимало черкащан – і любителів естетики спортивного бального танцю, і професіоналів, і спонсорів, які в основному й забезпечили фінансову підтримку Кубку. Частину грошей на організацію та проведення змагання було взято з фонду міського голови.
Кубок міського голови Черкас - це і назва змагання, і сама нагорода

Кубок міського голови Черкас - це і назва змагання, і сама нагорода


Більшість показових виступів, якими організатори „розбавили” конкурсну частину Кубку, черкаській публіці презентували вихованці іменитого гостя із Севастополя. „Адажіо”, „Коти”, „Спідниця”, „Exhibition”, „Чикаго”, „Стиляги” – навіть назви цих міні-спектаклів звучать непросто. А про представлені номери й говорити годі! Із-поміж названих постановок були й такі, які севастопольські танцюристи виконували вперше…
ku4
Черкаські танцівники виступали від відомих у місті колективів: „Лілея”, „Алегро”, „Жемчуг” та ін. Вихованці саме цих танцювальних клубів вибороли найбільшу кількість перемог із-поміж усіх здобутків черкащан. Кілька нагород завоювали учні смілянського танцювального клубу „Вересень”, а також уманчани.
Вадим Єлізаров, відомий ще й за участю в журі конкурсу "Танці з зірками", був ведучим змагань

Вадим Єлізаров, відомий ще й за участю в журі конкурсу "Танці з зірками", був ведучим змагань


Однак основний трофей Кубку отримали гості – спортивно-танцювальний клуб „Вікторія” (Севастополь). За висновком журі, спортсмени саме цього колективу здобули найбільшу кількість нагород у змаганнях категорій „Молодь” та „Дорослі”.
ku6
Нагороди учасникам змагання вручала дружина мера Анжела Одарич, яка опікувалась організацією танцювального турніру. Спеціальний кубок міського голови із рук самого Сергія Одарича отримав викладач „Вікторії” Олександр Єлізаров. У другий конкурсний день за перемогу на паркеті боролися „сеньйори” (танцюристи зі стажем), а також аматори.

реклама

Коментарі  

 
-2 #2 Сергей Кузляев 29.03.2011 08:41
Уважаемый Берия.
Приглашение было разослано еще за месяц, там четко были написаны условия.
Те пары, которые плохо читают, они и не участвовали.
Откройте, пожалуйста, приглашения того же Харькова, Киева, Львова, Одессы.
Там сумы за вход не только заоблачные, там сумы за участие от 100 грн.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 Берия 28.03.2011 18:03
Только Сергей Олегович вы забыли сказать, что помимо конкурсных взносов с каждого участника организаторы умудрились содрать за вход и с конкурсантов по 40 грн.Неужели дети(участники) которым по 5-16 лет не заслужили бесплатного паркета?Получилось-взносы заплатил и танцуй в корридоре!!!!!
И обязательно стоит отметить, что во второй день,узнав о дополнительных поборах,многие пары не учавствовали.При полупустых зрительских трибунах.Вот вам и кубок нашего мера! Такого я не встречал ни в одном районном центре области.
А организаторам и спонсорам - ПРИВЕТ!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100