реклама

реклама

У засіданні Черкаської обласної ради оголошено термінову перерву. Так відреагував голова обласної ради Валерій Черняк на намагання депутата Любові Майбороди взяти участь у обговоренні звіту голови облдержадміністрації Сергія Тулуба.

Після того як губернатор зачитав депутатам звіт про свою успішну діяльність на посаді голови ОДА, Любов Майборода хотіла скористатись своїм правом на участь у обговоренні доповіді. Але депутат Володимир Лук’янець запропонував приймати звіт Сергія Тулуба без обговорення. Голова обласної ради одразу поставив цю пропозицію на голосування, а депутатська більшість її підтримала. Коли Майборода таки почала обурюватись, що насправді Тулуб боїться критики, а позбавлення її права голосу є незаконним, у роботі сесії оголосили дострокову перерву.

реклама

Коментарі  

 
+1 #7 ЯНА 24.06.2011 21:15
ДОНЕЦЬКИЙ КЛАН ДЛЯ ЧЕРКАЩАН - КАРА БОЖА. МОЛЮСЯ, ЩОБ ШВИДШЕ ЗАКІНЧИЛОСЯ ЇХНЄ ПЕРЕБУВАННЯ ПРИ ВЛАДІ. ЗДИВУВАВ ЛУКИЧ ІЗ СВОЇМ ГОЛОСОМ ЗАХИСНИКА. КОГО ЗАХИЩАЄШ! ВОНИ ТЕБЕ ЗМІСТИЛИ З ПОСАДИ, ФАКТИЧНО ПРИНИЗИЛИ, ПОГЛУМИЛИСЯ. ЛЮДИ, МОЛІТЬСЯ, ПІДТРИМУЙТЕ ОПОЗИЦІЮ І ПРОЖЕНЕМО ЧУЖИНЦІВ. ТАК БУДЕ!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #6 Fagot 24.06.2011 13:05
Яку "нову Черкащину" будує Тулуб? Де хлопців садять за грати? Де депутатів позбавляють слова на сесії? Де зруйнована економіка і область перетворилась на концтабір? Донецько-кремлівські гниди.. Дивує, що в області стільки холуїв, готових залазати все живе? Перший - Лукянець, по якому тюрьма плаче.. Жах.. :cry: :cry:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #5 Соціолог 24.06.2011 12:57
Та їй хоч в очі наплюйте, то божа роса!
Причина банальна.
Гормональний фон.
У всіх гормони страху, в неї від цього, як у вовчиці ще більше адреналіну!
А Тулуб баче, що ніхто не встане за нього відкрито проти Майбороди.
Перерва це її перемога над сірим натовпом.
А це її ще більше підбадьорює.
Фактчно вона керує симпатіями черкащан.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #4 Александр 24.06.2011 12:23
Люба молодец! Она по крайней мере искренна!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #3 liliya 24.06.2011 12:22
А Баба Яга проти!!! :lol: Любов Володимирівна має класний талант - перед виборами обовязково прибивається до якогось прохідного полічтиного табору, "дружить" з потрібними для отримання депутатства чи посад партіями, а потім - чим ближче інші вибори, і чим більше незадоволені цією партією і самою Любою люди, - о, вже вона на барікадах, вже опозиціонерка.... Але тільки знову вибори - знову випливає поруч з партією,яка забезпечить і депутатство, і посаду...! Браво!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #2 за обьективность 24.06.2011 12:21
Цирк!!! Майборода везде успевает отличиться)))Во т смешно говорить, что кто-то кого-то боиться))) Она че, комар малярийный, чтоб её бояться?
Вообще-то она нарушила регламент,вышла , такая звезда в украинском костюме и с явно не украинским загаром, и начала предлагать обсуждение, когда началось голосовоние за предложение Лукича. Хотела обговаривать? Спать меньше нужно и вносить предложения вовремя. :zzz
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #1 fire 24.06.2011 12:18
І одна в облраді воїн!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100