Gorkun Минув рік із часу першого засідання новообраних депутатів Черкаської міської ради. Можу із впевненістю сказати, що за всі мої скликання (а їх вже було чотири) ця рада є найдієвішою. Ще до Нового року ми затвердили і міський бюджет, і Програму соціально-економічного та культурного розвитку міста. Усього за рік прийняли 1073 рішення, тоді як рада минулого скликання – всього 579.

 Варто зазначити, що зараз немає питань, які до засідання сесії не були б розглянуті відповідними службами. Такий «беспрєдєл» був у минулих скликаннях, коли голосували невідомо за що. Сьогодні не прийти на засідання комісії – це «дурний тон».

Є депутати, які не пропустили жодного засідання сесії. Це – Андрій Більда, Тамара Вороніна, Володимир Гудзенко, Олег Ліходькін, Сергій Отрешко, Олександр Радуцький та Ольга Сисоєва.

Цього року депутати встановили в дворах майже півсотні дитячих майданчиків, а також два великі спортивні містечка. Наступного року, упевнений, ця практика продовжиться. Переймаються депутати й проблемами житлово-комунального комплексу: знаходять кошти на ремонт доріг, житлового фонду, допомагають дитячим садочкам, школам тощо.

Міська рада – це, по суті, місцевий парламент. Мені подобається, коли народні обранці підходять до своєї справи виважено. Так, проект рішення про обмеження продажу алкоголю та тютюну у Черкасах, який виносила на розгляд ради депутат Ольга Швець, є яскравим тому підтвердженням. Насправді, таких рішень нам бракує.

Хочу, щоб не лише депутати ставали «законотворцями», а й жителі міста, які є професіоналами у певних галузях, мають цікаві ідеї та можуть запропонувати дієві проекти. Прошу надсилати пропозиції чи зауваження на мою електронну скриньку Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду або звертатися до громадських приймалень:

- вул. 30 років Перемоги, 10/1 (перша та третя середа місяця з 15.00 до 17.00);

- вул. Хоменка, 14/1  (друга середа місяця з 15.00 до 17.00).

Я пишаюся тим, що мені як депутатові від виборчого округу № 4 вдалося вирішити питання продовження автобусного маршруту №9 «Залізничний вокзал – АТЗТ «ЧШК» до військомату, побудувати два спортивні майданчики по вулиці Смілянській, 119 та Хоменка, 24/1 та виконати ще безліч нагальних проблем жителів мого округу.

У наступному році я планую встановити мережі зовнішнього освітлення на окремих вулицях.  Сподіваюсь, віднайду в міському бюджеті 1 млн. 200 тис. гривень на встановлення металопластикових вікон у Черкаському колегіумі «Берегиня», які за 37 років експлуатації вже зовсім не зберігають тепло у приміщеннях. Є в планах і побудова спортивного майданчика по вулиці 30 років Перемоги.

Віктор Горкун, секретар Черкаської міської ради

реклама

Коментарі  

 
+8 #5 sh239k25 06.12.2011 16:17
Для кого???
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #4 sh239k25 06.12.2011 15:18
А народу от вашей работы стало жить лучше, легче, спокойней, радостней ??? Развалив ЖЕКи, народ получил снижение коммунальных услуг, лучший сервис, детские площадки? Сейчас город делится на кусочки, где будут выставлены свои смотрящие и населению капец, в один прекрасный день окажется, что земля под домом уже не жильцов, да и дом не их, хотя квартиры и приватизированы . Вот фокус, вот ваша цель, сделать народ вашими рабами. Зачем госструктуры,ну жны за них надо перед смотрящим-Азаровым ответ держать,а так взятки глатки. Вы народ спросили???Вы пальцем не пошевелили для народа!!!Все ваша героическая работа это фикция работы, показуха и полный обман населения.
Народ помнит Леню-космаса из Киева, а чем наш Гарри Потэр отличается от него??? А сейчас все Киевляне за голову хватаются.
Ну, а Черкащане наверное вилы будут брать.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #3 Володимир МАМАЛИГА 05.12.2011 23:56
"..віднайду в міському бюджеті 1 млн. 200 тис. гривень на встановлення металопластиков их вікон у Черкаському колегіумі «Берегиня»"
ЦАРЬ :lol: :lol: :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #2 Фелікс 05.12.2011 16:23
Це свідчить про ге, що в нинішній каденції вдвічі більше продажних депутатів! Ганьба запроданцям!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #1 Критик-а 05.12.2011 13:15
Прекрасно! Отчет супер :lol: Вот только в эти "майже півсотні дитячих майданчиків" вошли половина ваших, ремонт дорог и так дальше - аналогично. Вот что творит сила СЕКРЕТАРЯ горсовета. УРА! :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100