prapor   Відкритий лист колективу Черкаської ОДТРК «Рось» щодо втручання окремих політичних сил у виробничий процес.

 Нині Черкаська обласна державна телерадіокомпанія проходить черговий етап свого становлення, основою якого є наповнення телерадіоефіру якісним сучасним інформаційним продуктом та технічне переоснащення каналу. За останній рік наша телерадіокомпанія розпочала мовлення в цифровому форматі та мережі Інтернет. Ми ввели послугу телетекст та започаткували виробництво новин із сурдоперекладом. Наразі завершується розбудова загальнообласної мережі радіомовлення в ФМ діапазоні.

З метою удосконалення системи роботи, виробничий процес на телерадіокомпанії зазнає реорганізації, відбуваються певні зміни щодо штатного розпису і, відповідно, службових обов'язків та навантаження на співробітників. Телеглядач, який є найсправедливішим критиком нашої роботи, помітив ці позитивні зміни. Про це свідчать результати соціальних та маркетингових досліджень компаній «GfKUkraine» та «СОЦИС», які зафіксували зріст глядацької уваги до ефірного контенту телеканалу. Ігнорувати інтереси громадськості нам не дозволяють самі ж телеглядачі, з якими у нас налагоджено тісний інтерактивний зв'язок. Стосується це і представників громадських організацій та політичних партій, в тому числі опозиційних.

Так, вже цього року на телеканалі вийшло близько 4 передачі про діяльність опозиційних сил області. 24 січня лідер опозиційних сил Черкащини Леонід Даценко був запрошений до участі у прямому ефірі інформаційно-аналітичної програми, присвяченій Дню Соборності та пам'яті героїв Крут. Ці факти свідчать, що на телеканалі відсутні випадки придушення свободи слова та цензури. Однак, як показує дійсність, не всім подобаються позитивні зміни в телерадіокомпанії. Останнім часом деякі політики розповсюджують інформацію про нібито напружену атмосферу на телеканалі та звинувачують керівництво ОДТРК в тиску на працівників.

Чого варте висловлювання, нібито «через довгу підгонку новостійних сюжетів під потрібні керівництву області акценти зривались випуски новин, за що потім карали журналістів». Це суцільна брехня! Жодному журналісту за останній рік керівництво Черкаської ОДТРК догани не виносило. Остання догана була винесена 09.11.2011 року за недбале виконання обов'язків, зокрема надання недостовірної інформації про вартість розповсюдження телесигналу в цифровому форматі заступнику генерального директора з фінансових питань, попередня 14.06.2011 року звукорежисеру за недобросовісне виконання своїх посадових обов'язків, що привело до затримки включення трансляції програм УР-1. Прикро, що окремі політичні сили, у контрольованих ними ЗМІ, намагаються робити собі піар, паплюжачи добре ім'я телекомпанії. Тому звертаємося до цих політичних сил із проханням не шукати проблем там де їх немає. Пошук вами «чорних кішок» свідчить лише про прояв заздрощів та неповаги до нашої роботи. Колектив ОДТРК, який зумів створити потужну телекомпанію, здатен самостійно вирішити і проблеми, які мають місце на кожному виробництві. У безпрецедентному втручанні у виробничий процес ми вбачаємо лише тиск.

ПРИПИНІТЬ НАПЕРЕДОДНІ ВИБОРЧОЇ КАМПАНІЇ ТИСНУТИ НА ЗМІ!

Такими діями собі популярності Ви не додасте і додаткових балів перед виборцями не заробите. Краще йдіть до людей та вирішуйте конкретні питання.

З повагою, трудовий колектив Черкаської обласної державної телерадіокомпанії

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+6 #6 Сергей Борисович 06.02.2012 18:50
Майже рік вже як зовсім не дивлюсь ОДТРК "РОСЬ", склалось враження, що це приватна тв.компанія пана Тулуба і Ко. Такого ще не бачив, щоб телеканал робив звернення через чужий інтернет сайт. Невже рейтинг Росі нижчий ніж сайту "Прочерк"?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #5 жираф 04.02.2012 13:08
нема-нема, тіки всіх змусили підписати листа, що нема! І таки поставили підписи. І таки нема! :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #4 Не дурак 03.02.2012 17:23
Автора! Столь тупого изложения єпистолярный жанр не знал! С МАССОЙ ОШИБОК! ОТ ЖУРНАЛИСТСКОГО КОЛЛЕКТИВА! ДИКИЙ УЖАС!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #3 З крани Паханат 03.02.2012 16:54
Блін, от наївні ці тулуби-уздеміри, - хватить людей лохами вважати, вам же краще буде!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+17 #2 Вільний 03.02.2012 15:20
Справді вільні колективи одразу помітно, і листи, що в них є свобода слова, вони не підписують, бо по роботі каналу все видно й так. А якщо в когось виникає сумнів, менеджери каналу просто аналізують свій ефір і роблять висновки: може, справді не зовсім щось там збалансовано. Отакі листи - це вже красномовний доказ, що жодної свободи немає. Можете там поставить один підпис: Уздемір за дорученням Тулуба. І не смішить людей.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #1 Крук 03.02.2012 15:16
"..вже цього року на телеканалі вийшло близько 4 передачі.." - як це?! 3 чи 5, вже б конкретно написали, що було 3,8 передачі :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100