КАНДИДАТУ У НАРОДНІ ДЕПУТАТИ УКРАЇНИ ЗУБИКУ В.В.

Пане кандидате! Вважаю ваш черговий похід до Верховної Ради України верхом нахабства та цинізму. Ви та вам подібні довели країну до краю прірви. Маючи мандат народного депутата ви всіляко підтримували кровавий режим Януковича.

За сприяння фракції партії регіонів, до якої ви добровільно входили, Януковичами, Пшонками, Захарченками та Клименками розкрадалася країна, мільярди доларів вивезено за кордон і саме ці гроші зараз ведуть війну на Донбасі вбиваючи тисячі українських громадян.

За вашої участі Міністром оборони України було призначено громадянина Російської Федерації. Ваша команда призначила голову СБУ,який зрадив Батьківщину.

Ви з Януковичем підірвали обороноздатність країни,чим спричинили війну та привели до тисяч смертей. Ви та ваші друзі-регіонали в незаконний спосіб прийняли вбивчі закони 16 січня. Повірте, ніякі ваші технологічні прийоми обілення більше не обмануть українців. Ніхто не повірить у те,що ви були Штірліцом у ворожому таборі. Легенда про вашу участь у підготовці внутріпартійного перевороту та організації спротиву владі на майдані є дуже смішною.

Кумедними є також пояснення причини вашого входження до провладної фракції бажанням допомагати виборчому округу,адже ви самі спростували це тим, що не підтримуючи Януковича могли втратити власний бізнес.

Закликаю вас припинити безглузді намагання черговий раз обманути жителів  рідного мені та чужого вам Шевченкового краю. Зніміть свою кандидатуру,покайтеся перед людьми та замолюйте свою вину перед Україною. Якщо ви не згідні, я доведу правдивість моїх слів на публічних дебатах,але думаю,що ви побоїтеся бути вщент розгромленим перед тисячами наших виборців.

Ці строки можете розцінювати як виклик на поєдинок. Я йду до парламенту разом із своїми однодумцями з "ОБ'ЄДНАНОЇ КОМАНДИ ПАТРІОТИЧНИХ СИЛ ЧЕРКАЩИНИ".У нас спільні цілі та спільна програма розбудови нашого краю "РІДНА ЧЕРКАЩИНА".

На відміну від вас Черкащина для нас дійсно рідна. Тут ми народилися та живемо,тут живуть наші діти,а у декого поховані батьки. Справа нашої честі зробити так, щоб у Верховній Раді наших земляків представляли чесні,порядні та кваліфіковані люди і обов'язково жителі нашого краю.

Честь маю!

Олександр Чуприна, кандидат у народні депутати України по 195 виборчому округу

*передвиборна агітація

реклама

Коментарі  

 
+1 #60 Ахтунг 20.08.2015 10:23
Зубикоподібні рвуться до влади на місцевих виборах.Будьте пильними!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #59 О.ЧУПРИНА 01.01.2015 23:12
З НОВИМ РОКОМ!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #58 Очевидец 23.10.2014 22:45
Цитую О.ЧУПРИНА:
В Чигирин на відкриті дебати Заїць знову не з"явився.

А я пришел из любопытства. Так там кроме Чуприны никого и не было. Ваши дебаты, товарищ Демагог, кроме вас никому оказались не интересны. Люди отлично помнят ваше партийное прошлое - хватит прикидываться нью-демократом.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #57 О.ЧУПРИНА 23.10.2014 20:10
Цитую с.Рацево:
Цитую О.ЧУПРИНА:
В Чигирин на відкриті дебати Заїць знову не з"явився.

Как говорил Пётр Первый:-"Пусть говорят дабы дурь каждого была видна" Вы господин Чуприна очень"жестокий" человек.Нельзя поступать так с больными людьми....Вот например в с.Рацево он -зубик открыл рот и уже не мог остановиться.Ну во первых,как он(зубик) сказал,когда ему задали вопрос на предмет того,что, почему вы избегаете открытых дебатов с Чуприной,его ответ в духе депутата регионала,что дескать с такими,как Чуприна он на гектаре рядом не сядет.А почему не хочет рядом сидеть и что он собирался сидя делать, не уточнил,наверно е тайна."И вообще -сказал зубик,у меня в АТО воюет мой батальон и стоит мне дать команду,как он тут-же встанет на мою (зубиковую)защи ту". Наверное от криминалитета ,который так мешает зубику-вершить его "добрые" дела.Я так думаю!

У пана здають нерви.Навіщо батальйони,неха й вийде зі мною на поединок.Вибір зброї за ним.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #56 справедливість 23.10.2014 18:59
Пане Чуприна,можливо заїць приходив?Тільки можливо декого лелека не донесла!!!А ще страшніше,згуби ла по дорозі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #55 Николай 23.10.2014 17:36
Люди хватит с нас этих З... во имя погибших за нас и нашу свободу!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #54 Телеглядач 23.10.2014 16:36
Вчора слухав Чуприну на Росі і подумав,що ми таки точно гречкосії конкретні. Заглядаємо в рота чужинцям Поплавським та З....,а вони з Олійником таки і є поліцаями режиму Тулуба-Януковича.Таим місце на лаві підсудних,а не в парламенті.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #53 Бондар..ко А. 23.10.2014 16:09
Цитую MW:
Послухав усіх. Начитався усякого. Голосуватиму за Добровольського !!!

І не подумайте цього робити.Микола Доб........й технічний кандидат В.В.Зу....ка.Не ламайте бізнес.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-7 #52 MW 22.10.2014 09:49
Послухав усіх. Начитався усякого. Голосуватиму за Добровольського !!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #51 с.Рацево 22.10.2014 09:31
Цитую О.ЧУПРИНА:
В Чигирин на відкриті дебати Заїць знову не з"явився.

Как говорил Пётр Первый:-"Пусть говорят.дабы дурь каждого была видна" Вы господин Чуприна очень"жестокий" человек.Нельзя поступать так с больными людьми,тем более на всю голову.Вот например в с. Рацево он -зубик открыл рот и уже не мог остановиться.Ну во первых,как он(зубик) сказал,когда ему задали вопрос.на предмет того,что, почему вы избегаете открытых дебатов С Чуприной,его ответ в духе депутата регионала,что дескать с такими,как Чууприна он на гектаре рядом не сядет.А почему не хочет рядом сидеть и что он собирался сидя делать, не уточнил,наверно е тайна."И вообще -сказал зубик,у меня в АТО воюет мой батальон и стоит мне дать команду,как он тут-же встанет на мою (зубиковую)защи ту".Наверное от криминалитета ,который так мешает зубику-вершить его "добрые" дела.Я так думаю!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100