11882811_135860510088272_7016095204204581562_o Виступив на мітингу черкащан, які зібралися на запрошення партійних штабів перед початком позачергової сесії обласної ради.

Депутати планували розглянути проекти звернень трьох фракцій з одного питання – щодо скасування постанови Кабінету Міністрів України про підвищення ціни на газ для населення.

Розповів про дії профспілок із зазначеного питання, Всеукраїнську акцію протесту профспілок 17 жовтня 2018 року в м. Києві та подальші наші дії.

Принагідно привернув увагу до критичної ситуації з регіональною філією ПАТ «НСТУ».

Був вражений, що про профспілкову акцію більшість присутніх та партійних функціонерів нічого не знають.

Прохання до журналістської спільноти – пишіть, показуйте, інформуйте населення і тих, хто наповнює бюджети, не тільки про погоду, пожежі, дорожньо-транспортні пригоди, спортивні звитяги, участь депутатів у відкритті відремонтованої ділянки дороги, показовому зборі урожаю чи прес-конференції щодо їх власного бачення побудови світлого майбутнього в Україні.

Люди хочуть знати як пережити зиму, що в них в холодильнику і на столі, коли із заробітків повернеться тато чи мама, і чому з країни виїжджає молодь.

А щодо звернення депутатів обласної ради – депутати не зібралися, рішення не прийнято. Тому згадайте за кого кожен з нас віддав свій голос і чекайте продовження політичних вистав.

Петро Шевченко, голова Федерації профспілок Черкаської області

*передрук зі сторінки з "Фейсбуку".

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+4 #2 Его знали только в лицо 27.10.2018 15:28
Я можу пiдсказати людям шо робити:
пиляти і здавать на металобрухт батареї опалення і на отримані гроші купувати кізяк,солому та вату.Палити багаття можна й сухим "УКРОПОМ".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Ох 27.10.2018 15:06
Навесні зробимо перекличку....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100