Я ніколи не думала, що після звільнення отримаю стільки слів підтримки від різних людей. Мабуть, цю подію потрібно було пережити саме для того, щоб відчути такий сильний поштовх. Саме він допоміг мені піти вперед. Навіть сьогодні мій телефон ще «червоний» від великої кількості дзвінків підтримки. Я почула багато теплих слів від тих людей, від яких навіть подумати не могла.

До останнього я не вірила, що покину свою посаду, адже пропрацювала там багато років. Я навіть не давала собі думати про це. Мої колеги, фінансисти з інших міст, досі не знають цієї новини. Морально я досі з ними.

Після звільнення я мала чимало пропозицій зі працевлаштування, зокрема і від приватних фірм. Однак пішла працювати у державну структуру, щоб, як і обіцяла, працювати і надалі для черкащан.

З 11 січня я – начальник управління прогнозування, аналізу і обліку доходів у Державній податковій інспекцій.

Можливо, колись я займуся бізнесом, однак поки до таких колосальних ризиків ще не готова. А взагалі, може, ще й в мерію повернусь. У цьому житті все може бути…

Моє звільнення – це наше спільне з Сергієм Одаричем рішення. Воно давно назрівало, адже я відчувала, що буду на перешкоді наступних його «звершень». Є вимога, що, перш за все, бюджетними коштами ми повинні забезпечити заробітні плати. Однак у новому бюджеті ми цього не зробили… У мене є певні принципи, які я не можу порушувати.

На завершення одне одному ми з міським головою побажали плідної роботи на благо черкащан.

Наталія Джуган, екс-начальниця департаменту бюджетної політики Черкаського міськвиконкому

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100