(Любов Майборода відповіла на запитання «Прочерку», як вона розцінює те, що її заяви про незаконність встановлення будівельного паркану навколо Соборної площі обласна влада називає «безпідставними», фактично звинувачуючи заступника мера Черкас у підбурюванні черкащан до радикальних протестів).

– Я людина публічна, спокійно ставлюся до всіляких звинувачень і критики. Бо, на мою думку, критика, у першу чергу, характеризує того, хто критикує. А вже у другу чергу, – того, про кого говорять. Такі звинувачення облдержадміністрації показують рівень організації їх роботи, яка повністю побудована на порушенні законодавства і на наданні неправдивої інформації. Тому з мого боку не буде ніякої реакції саме на ці слова, але у подальшому я, як депутат обласної ради, що обрана захищати інтереси мешканців міста Черкаси – своїх виборців, захищатиму площу. До мене зверталися виборці з проханням не віддавати Соборну площу обласній владі, а залишити її у власності міста.

До речі, це не перший випадок, коли обласна влада обгороджує центральну площу міста. Так само влада обгороджувала площу без усяких дозволів, коли організовувала там футбольний майданчик, що було наругою і над законодавством і над свідомістю виборців. Зараз ця тенденція продовжується. Цей феодальний стиль керівництва неприпустимий у демократичній країні. Адже голова облдержадміністрації має бути взірцем виконання законів!

Любов Майборода, заступник міського голови Черкас, депутат  обласної ради від Партії вільних демократів

реклама

Коментарі  

 
+1 #10 Kinder 01.06.2011 09:41
Шановна Л.М., Ви в міській виконавчій службі, а тому Вам дякуємо за підняття проїзду в автобусах до 2-50, як кажуть з святом любі дітки, а так і хочеться написати ЛЮБИНІ ДІТКИ, за Вас наші батьки голосували. Ви не лізьте до заборів, а розкажіть хто лобіює в міськвиконкомі підняття проїзду, тоді ми повіримо, що Ви дбаєте про наше щасливе дитинство. Казки про ціни на нафту не розповідайте, тому- що я ні разу не бачив, щоб проїзд дешевшав, коли барильок нафти дешевшав, Ваші майбутні виборці, ми так вважаємо, коли нам буде по 18, Ви в політиці залишитесь, якщо будете справедливі та через паркани не зазирати, а робити свою справу.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #9 Панкрат Бездубенко 31.05.2011 19:15
"НІ піару чиновника" - пацюку, який сидить у підпіллі!! Всі чиновники забов`язані піаритись, щоб люди знали їх нутро і чим вони дихають. А то поналазили у владу і мовчки тирять бюджетні гроші під гаслом:"Работать надо!!". 8)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #8 Вовкулака 31.05.2011 13:37
Пора розганяти міську раду.По якому праву 60 ** роздають наліво і направо наше майно? Наші площі і ліс? ХАБАРНИКИ, Коли ми їх обирали - вони такого не обіцяли. А всіх завойовників - *** -вигати з Черкас без права вїзду на територію міста.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #7 Громада 30.05.2011 16:08
ЧЕРКАСИ - ВІЛЬНЕ КАЗАЦЬКЕ МІСТО! І НІЯКІ ГУБЕРИ НАМ НЕ УКАЗ. ЛЮБАНЯ, ТИ НАШ ДЕПУТАТ -ВПЕРЕД!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #6 МАЗЕПА 30.05.2011 15:51
А як вам подобається синій колір паркану навколо Соборної площі? Просто психічна атака в стилі Гебельса проти черкащан. ***
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #5 Браво 30.05.2011 15:46
Звичайно Соборна площа не дає спокою тулубам та рябцям. Всі підлеглі повзають на колінах та виспівують оди ЦАРЮ, а "якась" опозиція кричить "Ганьба". Всім треба закрити рота і перетворити Черкащину на донецьку колонію, де 102% голосують за ригиони. ДУДКИ!! :cry: :cry: Ідьте в свій Харцизьк і там проводьте експерименти - з нас досить!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #4 Frontmen 30.05.2011 15:39
Підтримую Мирослава - міську раду, яка торгує нашим майном - розігнати. Чому вони віддали 5,5 гектарів землі в Соснівці на резиденцію Тулуба? Примушують закривати школи та лікарні, бо немає грошей. А для оргій губернатора та його резиденцій є?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #3 Fagot 30.05.2011 15:34
А куди дивиться прокуратура та СБУ, що реконструція іде без усіляких документів? :lol: :lol: Чи у нас тепер влада паханату? :P :P :P
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 Ні піару чиновника 30.05.2011 13:01
Обгородження центральної площі - це поза межами Ваших функціональних
обов"язків. Вам, пані Любо, є чим займатись на посаді заст. мера Черкас.
Ваш напрямок роботи в занепаді, а Ви тільки постійно піаритись.
Доречі, Ваша заробітня платня - це бюджетні кошти.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Мирослав 30.05.2011 11:49
Донецька команда перетворює Черкащину на другий Харцизьк: забирають землю в Соснівці під резиденцію Тулуба, знищує незалежні від держави засоби масової інформації, переслідує черкаських бізнесменів, забирає наші площі і сквери. Куди дивляться депутати міської ради? Навіщо ми їх обрали? Чи хабарі для них дорожче совісті? Настав час розпустити міську раду, поки вони не віддали Черкаси ригионам з потрохами.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100