В абсолютній більшості населених пунктів області на виборах переміг «Народний фронт». Тобто, ми є та політична сила, якій найбільше довіряють у Шевченковому краї, серці України. За це я хочу щиро подякувати всім жителям Черкащини. Це – дуже висока довіра.

Ми очікували на Черкащині високий результат, але на практиці він виявився навіть більшим. Вважаю, що черкащани віддали свій голос за нас тому, що вони обирали не популізм, не пусті обіцянки, а партію з чітким планом, чіткою програмою розвитку області. Ми щиро, відкрито йшли до людей, спілкувалися з виборцями, говорили про реальні проблеми, які сьогодні існують на Черкащині. Ми ні від кого не ховалися, ми розповідали, які проблеми бачимо в області і як ми їх можемо вирішити.

Для нас ця перемога – велика відповідальність. На рівні держави її взяв на себе Прем’єр-міністр Арсеній Яценюк разом із його командою. На рівні Черкащини ми також сформували свою команду. На моє переконання, це – єдина в області ефективна команда, адже до неї ввійшли люди, які, незважаючи на молодий вік, уже мають досвід роботи на досить високих посадах. Ми знаємо й розуміємо, як працювати для майбутнього держави.

Коли Народний фронт тільки формувався, Арсеній Яценюк чітко сказав, що це має бути європейська партія. Ми формуємо партію не під лідера. Ми не вішаємо на прапорах його ім’я. На нашу думку, це – азіатчина. Ми йдемо командою людей, які можуть і хочуть працювати спільно. Не існує людини, яка самотужки могла б розв’язати всі питання. Тому командний підхід і є справжнім секретом нашого успіху.

Ми відповідаємо за кожного члена нашої команди. Серед них немає регіоналів, немає людей, які перебігали з одної партії в іншу. У нас – люди, які стояли на Майдані, які сьогодні захищають державу, які ведуть бізнес і сплачують податки, платять заробітну плату працівникам.

Ми закликаємо всі політичні сили єднатися заради перемоги країни. Зараз головні речі, на які чекає вся країна, це, по-перше, в найкоротші терміни сформувати коаліцію, по-друге, сформувати новий Уряд, Уряд важких реформ, тому що від нас очікують не пустих обіцянок, а реальної боротьби з корупцією, люстрації, зростання заробітної плати, нових робочих місць. Наше завдання – буквально з перших днів розпочати реформи. Країна довіряє нинішній владі, і ми не можемо зрадити очікування виборців.

Свого часу мені як кандидату економічних наук довелося розробляти стратегічний план розвитку Черкащини. Я та мої однодумці чітко знаємо, що ми маємо зробити в першу чергу. Насправді це – дуже прості й зрозумілі для економіки, для бізнесу речі. Дещо необхідно зробити на рівні держави, і, я переконаний, Уряд працюватиме саме в цьому напрямку. Інші речі ми маємо здійснити на обласному рівні.

По-перше, основа економічного процвітання – це створення прозорих умов для ведення бізнесу. На рівні держави це – нормальні, зрозумілі податки. Якщо буде встановлено саме такі податки, вони вчасно сплачуватимуться.

По-друге – необхідно дати можливість кожному бізнесменові нормально працювати в тому секторі, куди він хоче інвестувати. Якщо ми бізнесові, фермерам дамо можливість або нормально прокредитуватися, або отримати в лізинг обладнання, або отримати на нормальних умовах землю, вони своїми податками швидко наповнять бюджети і держави, і області, і районів, і населених пунктів.

Кожен інвестор Черкащини повинен розуміти: він прийшов сюди спочатку витрачати, а відтак – і заробляти кошти як для себе, так і для громади, й жодних перепон його діяльності не може бути. Це – головний принцип перемоги. Якщо ми зможемо ПРОСТЯГНУТИ РУКУ БІЗНЕСМЕНОВІ, ЗАХИСТИТИ ЙОГО, якщо підприємці Черкащини за півроку забудуть, що таке незаконні та нав’язливі перевірки і штрафи, у нас буде одна з найквітучіших областей. Ми можемо за рік-два збільшити надходження до місцевих і обласного бюджету в 2-3 рази.

Друге – це концентрація коштів. Сьогодні вони розпорошуються на різні об’єкти, немає чіткого плану, як їх витрачати. Натомість ми повинні чітко розуміти, куди вкладати кожну копійку. Наприклад, сьогодні ми вкладаємо кошти в дороги, завтра – в альтернативну енергетику тощо. За два-три роки ми отримаємо від такої політики чималий зиск, а це – і нові робочі місця, і прибутки до бюджету. Це – той шлях, яким пішла вся Центральна Європа. Як тільки ми ним підемо, Черкащина стане тим бізнес-оазисом, на який рівнятиметься вся Україна!

На рівні Черкащини ми будемо співпрацювати в першу чергу з Блоком Петра Порошенка, але ЗАКЛИКАЄМО ВСІ ДЕМОКРАТИЧНІ СИЛИ ДО ОБ’ЄДНАННЯ, ДО СПІЛЬНОЇ БОРОТЬБИ ЗА ІНТЕРЕСИ ЧЕРКАЩИНИ.

Радує позиція, яку після виборів зайняла Юлія Тимошенко. Вона висловила готовність пліч-о-пліч із нами працювати для держави. Так, «Народний фронт» сьогодні вирвався вперед. Це – еволюція, природний процес. Якісь старі погляди відходять у майбутнє, їм на зміну приходять більш сучасні. Але, думаю, сьогодні, коли країна так потребує реформ, коли йде війна, єдиний правильний шлях – потиснути один одному руки і спільно боротися за майбутнє держави!

* Максим Поляков – голова Національної комісії з регулювання ринків фінансових послуг, керівник Черкаської обласної організації «Народного фронту», кандидат в народні депутати (№39 у партійному списку)

Коментар «Прочерку».

реклама

Коментарі  

 
+1 #18 адекватний 02.11.2014 23:45
Цитую Питання руба:
Цитую Реалист:
У "Народного фронта" результаты в Черкасской области могли быть и выше, если бы штаб возглавлял не Поляков, у которого в области весьма печальная репутация.

Це ще просто нихто незнає, хто очолює НФ на Черкащигі. Дійсно, чому людину з такою негативною репутацією призначили головою облогрнанізації партії премєр=міністра. Чи Яценюк вважає Полякова взірцем порядності?

Так скажи мені хто твій друг і я скажу хто ти.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #17 Клим 02.11.2014 20:56
Уже від вас писак нудить, а не від Полякова. Поляков розумний , мудрий, патріот України. Признайтеся, що заздрите йому, а не пишіть всяку хрень.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #16 Стоп*Каштанки! 02.11.2014 17:52
Цитую До речі:
На щастя, є такі люди, як Поляков, бо якби всі були такі, як його критики, ніколи в цій країні нічого б не змінилося!

Та хватить вже нудить з цим Поляковим! Коменти на форумі не допоможуть - реальну ціну йому знають і Умань, і Черкаси, і вся область. Тепер ще й Київ дізнається, як.. *** пройшл... до ВР ганьбить Сєню і його "фронтовиків".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #15 До речі 02.11.2014 15:23
На щастя, є такі люди, як Поляков, бо якби всі були такі, як його критики, ніколи в цій країні нічого б не змінилося!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #14 Христина 30.10.2014 14:05
Хто сам ні на що не здатний то тільки й знає , що критикувати. Сидите під компютером і придумуєте, спочатку самі щось зробіть, то в вас і на 1 відсоток нічого не вийде. Критики діванні,
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #13 Чув Дзвін 30.10.2014 11:33
Майдан і Черкащина давно сказали, що думають про Полякова:
http://dzvin.org/z-polyakova-na-majdani-namahalysya-zrobyty-korzha-pered-tym-posypaly-boroshnom-video/
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #12 Луис Прадо 30.10.2014 09:07
Як шо уважано подивиться то основа "Народного фронту"
- перебіжчики з "Батьківщини"   і командири добровольчих
батальйонів, розбавлені активістами Майдану.
Невдалий досвід боротьби з корупцією з "гієнами з уряду"
не завадив наприклад Тетяні Чорновiл
увійти з ними в один список також Микола Княжицький, котрого
багато хто звинувачує в рейдерcтвi талеканала TVi.
Не дуже приємно що подібні кадри дорвалися до влади.
І не до чого гарного це країну не приведе.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #11 ТаНуНа 29.10.2014 23:04
Цитую Грек:
Треба давати шанс молодими йти вперед, навіть коли роблять помилки

Колись так казали про Яника, а тепер - про Полякова :lol: Вибач, "Грек", більше не хочеться цих кренделів з "ашипками молодості"! Хай Поляков краще десь на котах потренується!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #10 Оксана 29.10.2014 21:23
Хто пише про Полякова , щось негативне,той просто йому заздрить. Я мала нагоду з ним познойомитись, від інтелектуал, розумний і справедливий. Це Поляков боровся з режимом Януковича- Тулуба, це він виломував двері прориваючись в кабінет до Тулуба, це він підняв прапор Євросоюзу над Обл.адмініст., це він першим від Черкаської обл.встановив намет на Майдані За бородьбу з режимом проти нього порушили кримінальні справи і подали в розщук, щоб взяти під варту, але він нічого не боявся.. Всі інші сиділи в страху і тільки дивилися, що з цього вийде, а тепер патякають про авторитет Полякова. Соромно , спитайте себе де ви були в той час коли Поляков прикладав всі сили для повалення режиму. Максиме , дякуємо тобі за все.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #9 Біда 29.10.2014 16:17
Поплавок знову на коні :-x . Черкащани чого спимо? Воно пролізло у раду в кіровоградській області. Миколо, де пікети ЦВК?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100