Велике досягнення цієї виборчої кампанії – це те, що до обласної ради не пройшов антиукраїнський, антинародний «Опозиційний блок». Думаю, це дуже важливо.

Хотів би звернути особливу увагу на конструктивну позицію голови облдержадміністрації Юрія Ткаченка в питанні відстоювання чесних виборів на Черкащині, протистояння тим порушенням закону і розхитуванню політичної ситуації, які намагалися вчинити деякі сили своїми спробами протягнути до обласної ради «Опозиційний блок».

Хотів би звернутися до політиканів (іншого слова не добереш), які намагаються розхитувати ситуацію в області й місті Черкасах – припиніть це робити! Майте повагу до себе, до черкащан, до своїх колег-політиків!

Особливо мені незрозуміла позиція Олександра Радуцького.

Сьогодні в мене буде зустріч із Генеральним прокурором України. Зрозуміло, що будемо звертати увагу і на тиск на членів виборчих комісій від «Народного фронту», і на зловживання, які були перед виборами в Черкасах. Я – не прихильник міського голови Сергія Одарича. Я навіть із ним не знайомий. Але був усім відомий факт – намагання викинути його (як тепер відомо – найбільш рейтингового кандидата) та його політичну силу з виборів. На жаль, я не чув з цього питання принципової позиції Олександра Радуцького... А от вибори закінчилися – і з’явилися різноманітні гучні заяви.

Крім того, наскільки мені відомо, чомусь забагато кримінальних елементів навколо Радуцького! Мені це досить дивно. Криміналітет намагається керувати в Черкаській області?

Між іншим, є й інші свідчення таких спроб місцевого криміналітету. Наприклад, його намагання тиснути на обласного прокурора за допомогою різних пікетів із шинами... Деякі люди, які контролюють наркотрафік, наважуються «задавати питання» обласному прокурору! Питання до міліції і Служби безпеки: чому ці люди ще не заарештовані?..

Розхитуванню ситуації суспільство має протиставити злагоду і консенсус. Політичні сили Черкащини (і ті, хто набрали більше голосів, і ті, хто програв) мають сісти за круглий стіл, вирішити, що кожен із нас може зробити для сталого розвитку області. Зараз ми маємо гарні можливості іти вперед. Волевиявлення черкащан, на мою думку, було цілком об’єктивним і справедливим. Обласна рада буде збалансована представниками різних політичних сил. Головна відповідальність цих політичних сил – реалізувати ті побажання, які їм висловили черкащани. Бо деякі з них, ще нічого не встигши зробити, переймаються не зростанням економіки, не нових робочих місць, а «граються у політику». Тим часом, зараз потрібно більше думати про інші речі, наприклад, бюджет. У країні, яка пішла шляхом децентралізації, місцевий депутат повинен відчувати свою відповідальність за розвиток свого регіону, вивчати ситуацію, дискутувати в депутатських комісіях...

Зараз головне завдання політичної еліти області – знайти злагоду, об’єднатися в облраді не заради прапорів, гасел, а саме задля розвитку Черкащини. Я запропонував обласній раді допомогу з боку Агенції регіональної підтримки підприємництва та інвестицій, і нині ми спільно готуємо цікавий проект щодо інвестиційного і соціального розвитку області. В мене відбулася робоча зустріч із Юрієм Ткаченком з питань максимального поглиблення взаємодопомоги місцевих влад і народних депутатів. Ми могли б посприяти виділенню бюджетних коштів для розвитку інфраструктури Черкаської області, залученню на Черкащину інвесторів.

Шановні земляки, берімося за діло!

Максим Поляков, народний депутат України від «Народного фронту»

* коментар «Прочерку»

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #10 сергей 10.11.2015 10:05
Да он сам криминал. у кого в Черкасской обл что работает.ПОЛЯКОВ идет к вам завтра предприятие разорвали
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #9 Pretty Maids 09.11.2015 19:53
Какой позор!Поляков, Черкащани переживали за Вас. Потому что Вы крали меньше чем Янукович. ( Ваши слова) Но почему Вы, сейчас считаете дураками мешканцiв Черкас? Ваша "борьба" смешна и лицемерна. Вот, если бы Вы внесли предложение ворам- коллегам, вернуть народу, хотя бы третью часть, того, что украли, а не ходили бы по миру с протянутой рукой, вот тогда Вам бы немного поверили. Что касается Олександра Радуцького., поверьте, всем надоела его "справедливая" крикливость бизнес-дяди с кривалiвського базара.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #8 Знаючий 09.11.2015 12:42
Цитую О.ЧУПРИНА:
Фальшиво!

Коротко і ясно.Аксакал все знає.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #7 Ще той 08.11.2015 21:33
Поляков організував АГЕНЦІЮ підприємництва на чолі із Глебовим Євгеном для кришування к....літета і пропихання на екологічну інспекцію Поліщука. Ганьба. Гнать таких депутатів треба в шию. Адмін, пропусти, це правда.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #6 Карр 07.11.2015 18:52
Поляков,а вы не напомните каков рейтинг по стране вашей полит.силы"народный врот",так,что вам милейший не за дело браться надо,а готовиться к земле.А мы-Народ, с удовольствием выступим могильщиком,что уже и продемонстриров али.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #5 О.ЧУПРИНА 07.11.2015 15:45
Фальшиво!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #4 Владлэн 06.11.2015 20:34
поляков,забирай своего кулю в лоб и ПНХ.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #3 Вокялоп 06.11.2015 20:31
Нехай Поляков про свої кримінали розкаже, а то захищає собі подібних.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #2 Захисник 06.11.2015 18:43
По-перше: Якщо губернатора намагаються захистити такі особи, як Поляков - то краще взагалі без захисників. По-друге: Навіщо набивати собі ціну, говорячи, що сьогодні зустрічатиметьс я з Генеральним прокурором - якщо всім відомо, що Генеральний прокурор пішов у відпустку. Чи зустріч буде вдома?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #1 Гоголь 06.11.2015 17:47
ти диви, з'яви...ся.... приємно .. б...ді Одаричи і Ткченко, всі починаючи від самооборону відхрещуються від Полякова а воно осьо таке.....
А Одарич не криміналіст ? ..... пане Полякова збавляйте гнати.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100