реклама
Sucurity Police

реклама

От є у вас житловий будинок. Ви його комусь в найми віддали. Пройшов термін і вам його не повертають. Що ви будете робити?

Ситуація з будівлею за адресою вулиця Менделєєва, 4 та ж сама. Ситуація достатньо відома. І я не бачу якихось там інших моментів, пов’язаних з чимось підкилимним.

Оця будівля, про яку йде мова, – це власність громади. Закінчився у минулому році термін оренди, то поверніть будівлю в обласну комунальну власність. От і все. От і всі вимоги. Більше нічого немає. А далі вже громада і її представництво – обласна рада – будуть вирішувати, що робити далі.

А чиє майно там, усередині, я не знаю. Я був на тій «дачі» у минулому році на початку своєї діяльності. Мене возили, показували цей об’єкт і я там був. З того дня я там більше не був.

Взагалі я не розумію таких людей (як нинішній орендатор «дачі Андреєва» – Ред.). Якщо ти взяв об’єкт в оренду, то наведи там порядок. А коли я там був, то там все заросло бур’янами. Не працює нічого. Запущеність така. Нащо тоді брати?..

Сергій Тулуб, голова Черкаської облдержадміністрації, депутат  обласної ради від ПР

*коментар на брифінгу для журналістів після сесії обласної ради 29 квітня 2011 року

реклама

Коментарі  

 
+6 #3 олександр 30.04.2011 21:09
Что-то с памятью ЕГО стало! В ЕГО интересах лучше помолчать.Будет очень не удобно оправдываться при обнародовании некоторых интересных документов.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #2 Володимир Б* 30.04.2011 09:17
Сергій Борисович, чому Ви ***. Ви ж самі говорити, що це обласна комунальна власність, а Ви не голова Обласної ради. Ви що забули, що находитись на посаді Голови облдержадмініст рації? Навіщо Ви лізити на груди Черняку, він чоловік розумний, навіть скажу розумніший за вас і без вас розбиреться........
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #1 Qwer 30.04.2011 07:52
Аргументи чавунні.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100