реклама
Sucurity Police

реклама

Постійно опозиція хоче про себе щось заявити? Чим вона може заявити? Може якимись конкретними справами?


У нас є про що говорити. Той же річпорт - він буде, та ж Черкаська обласна дитяча лікарня вже скоро буде приймати діточок. У нас є конкретні справи. А що опозиція? Ну скажіть, будь ласка, що вони зробили такого, про що можна говорити? А оце «гай-вуй», «у відставку губернатора»…

І після цього кажуть, що нема свободи слова. А ви скажіть, як це перевірити: є свобода слова чи нема? Де сьогодні голова Черкаської облдержадміністрації втрутився в роботу якогось друкованого чи іншого засобу масової інформації. Покажіть мені такий приклад! Де я особисто втрутився? Кому я заборонив друкувати той чи інший матеріал? Може «Черкаському краю» чи «Новій Добі»? Чи може на телебачення прибіг і кричу, щоб не випускали той чи інший сюжет?

Ні! У мене зовсім такого нема і ніколи не було. Ще при радянських часах я цим не займався і займатися не збираюся. Тому можна все що завгодно казати, але у цьому плані я знаю, що я ніколи цим не займався і займатися не буду.

Правда там кажуть, що за словами пана Калініченка (Михайло Калініченко – екс-гендиректор ОДТРК «Рось» – Ред.) каже, що я начебто відповів не так на його друкований вірш «Во славу Тулуба». Дійсно, коли я його прочитав, то мало не впав під стіл. Бо дійсно на перший тиждень роботи і так… Мене перекоробило. Так не можна. Я все розумію, але так… Я маю на увазі, спинні оці рухи робити, не можна. Але коли я розглянув, що там є порушення (Очевидно, губернатор має на увазі, на ОДТРК «Рось» за час керівництва Михайла Калініченка – Ред.), КРУ встановили майже 700 чи 800 тисяч там порушень, це ж бюджетні кошти. І що, я буду дивитися, що він якісь вірші пише? Та не буду ніколи. І це стосується не лише пана Калініченка, а й усіх інших…

 Сергій Тулуб, голова Черкаської облдержадміністрації

* коментар про акцію черкаської опозиції на захист свободи слова

реклама

Коментарі  

 
+2 #6 Хто такі? 18.05.2011 21:25
Ох журналісти, вам не вгодиш, Воротнік так критикував БЮТ, чекав приходу ПР, а тепер уже і ПР не такі. Тулуб дійсно не жме на ЗМІ. Державні працюють на державу, якби не працювали на державу, то це саме, що заставити вовка сіно їсти. У всі часи журналісти мають бажання бути владою над владою, але і щоб грошенята були із бюджету. Якщо хочете на вільні то йдіть.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #5 Правда 18.05.2011 11:10
Интересно, как сейчас живется "Молодежке" - настоящей,где Сакун? Испытывает они давление на себе в каких-либо формах? Или Журило? Это будет показательно и правда! А то, что Калиниченко- такой же враг журналистики, как губернатор демократии, купил для Тулуба "врага прессы" так это возмутительно. Полуправда хуже лжи прав. Нельзя вслед за Калиниченко опускаться до такого уровня, тем более оппозиции. чем она тогда лучше власти?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #4 Полуправда хуже лжи 18.05.2011 08:26
Цитую Правда:
Пусть отзовется тот, журналист кому Тулуб чинил препятствия в работе!И как он это делал? Давайте-ка сами установим правду! Или слабо?

А ведь "Правда" правду говорит, робяты! Если госчиновник с государственног о же СМИ "попросил" Калиниченка с должности Гендиректора, а Калиниченко, воспользовавшис ь дружбой с Лубченко, вписал Тулуба в список главных врагов прессы всей Украины, то это действительно так и есть?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #3 figure 18.05.2011 08:05
Люди добрі! Темники завжди були, є і будуть, явні або приховані. Тулуб власноруч може й не цензурує, для цього є відповідні служби. А керівники деяких ЗМІ так вислуговуються… А щодо радянських часів, то якщо журналісти публікували гострі, критичні матеріали, то на них буле миттєве реагування влади.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 Правда 17.05.2011 18:50
Пусть отзовется тот, журналист кому Тулуб чинил препятствия в работе!И как он это делал?Давайте-ка сами установим правду! Или слабо?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 по ділу 17.05.2011 10:40
ці слова - гарний знак слухняним журналістам, які виконують вказівки влади! Крайніми будуть вони, а не влада. Бо ж насправді, влада вказівок - не дає!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100