На сто відсотків погоджуюся з тим, що дуже корисно робити кожного дня невеликі речі, які змінюють наш побут, роблять те , що нас оточує, комфортнішим, красивішим. Вирішили додати трохи естетики й у нашу будівлю. Відтепер відвідувачі матимуть можливість помилуватися гарними фотографіями – у приміщенні міської ради буде розміщена постійна фотовиставка. На разі на першому поверсі вже розміщені роботи талановитого фотографа, (до речі, працівника відділу інформаційних технологій виконкому ) Ігоря Бутенка. Та гадаю, кожен житель міста повинен мати можливість показати громаді свої кращі фото. Тому з 16 по 30 травня проходитиме конкурс фоторобіт мешканців міста, кращі з яких залишаться у експозиції та будуть представляти нас, черкасців, перед гостями мерії в тому числі з інших міст й навіть держав.

Тож запрошую усіх взяти участь в конкурсі, умови якого нижче:

Фотографії можна надати у такому вигляді:

– на дисках (за адресою вул. Б.Вишневецького, 36, каб. 504)

– на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду

Фотографії повинні бути оригінальними і вільними від прав третьої сторони. Роботи мають відповідати наступним технічним вимогам: у форматі JPG або ТІF-файлів (не менше ніж 3600 пікселів по довгій стороні).

Просимо також надати Ваші прізвище, ім’я, по батькові і контактні дані та інформацію про фотороботу (де і коли вона була зроблена, короткий опис).

Микола Кудрявцев, керуючий справами Черкаського міськвиконкому

* передрук, пост на особистому Інтернет-щоденнику

velo


реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100