Незважаючи на те, що секретар Спілки письменників України Сергій Пантюк говорить, що Леоніда Даценка (кандидат в нардепи по канівському округу №197 -ред.) ніхто не знає, я скажу, що його знають усі мої друзі по Україні.

Кажуть: «А це той ваш Даценко, отой ваш округ, який майже місяць утримували бабусі!» Баби, грубо кажучи. Але образливо те, що за жіночими спідницями ховалися чоловіки. І ті ж самі члени партії. Хай нас, бабів, лупить кийками «Беркут»? Хай на нас чмихають балончиками? Головне те, що ті баби, яких «Беркут» відкидав від дверей, котилися до Дніпра, схоплювалися і знову бігли до дверей, щоб не пускати «беркутівців» до окружної комісії.

Оці баби могли відірвати номерний балончик, який передали нашому депутату Леоніду Даценку (бо він у нас депутат по Каневу вважається). Навіть забрали їхній кийок. І це баби! А якби за нами ще були чоловіки (осіб сто!), то «Беркут» би, можливо, з такою силою і не рвонув.

У ніч, коли вже була перемога, бігав Губський, і я особисто йому казала: «Богдане Володимировичу, та зробіть ви чоловічий вчинок! Ви переможений, потисніть переможцю руки. Та не хоче Вас Канівщина! Наїлися вашими обіцянками!» Він мені знаєте, що сказав: «У мене є, за що боротися!» А я відповіла: «І в нас є, за що боротися! У нас є перемога стовідсоткова!»

«Майдан» у нас канівський був, тільки нам сили не вистачило. Ми місяць утримували. Я жила на тому майдані.

Прохання моє – на нашу окружну комісію дати сильного юриста. Інколи дуже важко визначити: правильно я як довірена особа Леоніда Даценка вчиняю чи ні. Нам треба сильний юрист, який би жив разом зі мною на окружній комісії. Я дуже просила б кинути нам допомогу до нашого бабського батальйону, кинути нам спортсменів, а ми вже розберемося.

Віра Носенко, довірена особа кандидата в депутати Верховної Ради по 197-му виборчому округу Леоніда Даценка

* із виступу під час «круглого» столу руху «Чесно» на тему «Чи відбудеться все ЧЕСНО 15 грудня?» 17 вересня

реклама

Коментарі  

 
+6 #17 Хочу спортсменів багато.. 30.09.2013 19:22
якщо сильний юрист житиме на дільниці зтакою довіреною ОСОБОЮ йому зразу орден на груди " за заслуги перед Україною " 1- ступеня!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #16 Оксана Мацюцька 25.09.2013 14:07
Що ви, що ви, "Несторе Івановичу"! Не маю ніяких претензій до поезії Даценка. Знаю не одного такого ж поета у Черкасах, що оспівує "жінку-для-кохання". Але в житті ці творці чомусь завжди ховаються за слабкі жіночі плечі. І звідти, з тихого і безпечного для себе місця, рекомендують усім іншим застрелитись.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-18 #15 Нестор Іванович 25.09.2013 09:37
Можливо дещо імпульсивні висловнювання п. Віри, але за ними стоїть надзвичайна людяність цієї лбдини (принаймі знайомі канівчани в один голос її так характеризують) . А те, що жінки змушені були боротися за перемогу Даценка = проти остогидлого олігарха Губського = за краще майбутнє своїх дітей то за це їм повага і хвала, а кому не подобається еротична лірика Даценка, чи його патріотична поезія, нехай піде тихенько застрелиться в туалеті, може цей світ стане трохи кращий.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #14 МАМА 24.09.2013 18:36
ГУБСЬКИЙ - НЕ ЧОЛОВІК. ЧОЛОВІКИ ТАК НЕ ПОСТУПАЮТЬ.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #13 партизан 23.09.2013 12:09
Цитую Мах:
вульгарна баба



100%
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #12 вася 23.09.2013 12:08
Цитую Віктор:
Вася, а втебе який фейс?


У мене? Я красень.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-5 #11 Лена 21.09.2013 00:45
Опозиция это плохо даценко булатецкий это смешно я нанятый писать одно и тоже с одного ай пи адреса каждый день а ещё все плохие кроме виктора фёдоровича и светлой партии
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #10 Оксана Мацюцька 20.09.2013 13:06
Для чого обговорювати несуттєві моменти. Жінка як жінка, таких багато.
Суть зовсім в іншому: у важкий час за жіночими спідницями заховались чоловіки і сам Даценко. Цим він і прославився на всю Україну, як стверджує його довірена особа В.Носенко.
І в той же час Даценко категорично заявляє, що " Всі жінки створені лише для кохання. Це моє глибоке переконання. І нехай пані і панянки борються за гендерну політику, та їх справжнє природнє (Боже!) покликання – кохати і бути коханими…"
Хіба це це смішно?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #9 ангидрид 19.09.2013 22:11
Цитую Мах:
вульгарна баба



100% Жахіття якесь...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #8 Віктор 19.09.2013 20:12
Цитую ВАСЯ:
о еще одно лицо "апазиции"где ее только нашли...

Цитую ВАСЯ:
о еще одно лицо "апазиции"где ее только нашли...

Вася, а втебе який фейс? Ти примітивний в своїх висловлюваннях.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100