41873162_464324547420542_1380075620448337920_n Нарешті оновлений оглядовий майданчик у Сосновому бору Черкас відкрито. Відтепер ця локація може стати зоною відпочинку та фотозоною для черкасців і гостей міста. Тішуся, що моя ініціатива була так вдало втілена в життя нашим комунальним підприємством «Дирекція парків» та прогресивним черкаським скульптором Романом Турецьким.

Тепер облізлі «грибочки» епохи розвиненого соцреалізму не заважатимуть у кадрі, а інша частина оглядового майданчика, виконана у склі, – відкриває широкий краєвид на міст, острови та дамбу неохопного Дніпра. Орнамент української вишиванки нагадує про сталість і тяглість національних традицій та виступає певним оберегом міста.

Дякую за підтримку пропозиції фракції «Свобода» в обласній раді щодо спрямування коштів на оновлення цього майданчика всім колегам та за сприяння очільнику Черкаської ОДА Юрію Ткаченку, міському голові Анатолію Бондаренку й міській раді.

Ми й надалі розвиватимемо парки та сквери нашого міста.

Разом зробимо Черкаси Містом Щастя!

Юрій Ботнар, заступник міського голови Черкас

реклама

Коментарі  

 
+1 #21 Сторож 30.09.2018 17:59
И майданчики - хорошо, и фуршетики - вкусно, и грибочки совецькие собрали в корзину... А я вот решил провести экскурсию по старому кладбищу №1 , по Одесской. Ну и дела !!! Никакой тебе охраны объекта !Оопять активно тырят оградки , ломают, чтобы уволочь. Полотно оградки используют для накрытия богатых могил , и чтобы памятник прочно стоял, и чтобы не разрыли черные копатели в поисках ценностей .Ну и на металлолом . Кто заказчик ?) Захоранивают дороги между рядами могил , продают места на УЖЕ давно закрытом кладбище . Можно подхоранивать в оградки к родственникам , но не занимать дорожки и ЧУЖИЕ МОГИЛЫ !!! Ходят "Дельцы " по кладбищу со щупом и проверяют : есть ли могила , или место пусто , чтобы его продать.Веночки раскладывают как антураж , чтобы непосещаемые могилки выглядели ухожено - знак того что место зарезервировано . А как вы думаете с КЕМ делятся баблом щупоискатели ??? Грязное бабло на чужом горе намолачивают , упыри с черными дырами вместо душ.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #20 иван 30.09.2018 10:21
Для Ботнара-инфомист показал качесто работ на обьекте. Ботнар может сфоткаться с улыбкой и оттопыренным большим пальцем левой руки .
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #19 бульба 29.09.2018 14:57
До чого коментарi. Якщо оце зам мера.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+27 #18 Мікроскоп 23.09.2018 19:11
Наполеончик!Все ! Більше нічого.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+32 #17 Все для і заради людей 20.09.2018 17:10
Андрій Ботнар (батько Ю.Ботнара) очолює Ананьївську районну організацію ВО "Свобода". На місцевих виборах 2015 р балотувався до Черкаської обласної ради. Землю для ведення особистого селяського господарства отримав як учасник АТО військову службу проходив у 80-й окремій штурмовій бригаді ВДВ
Нагадаємо що окрім цього, батько посадовця претендує на отримання земельної ділянки під будівництво приватного житлового будинку в елітному мікрорайоні Соснівка. Наразі проект рішення про надання дозволу на відведення земельної ділянки розміщено на сайті Черкаської міської ради але не проголосовано депутатами.
Юрія Ботнара обрано до складу виконавчого комітету та заступником міського голови у лютому цього року. Також він є головою Черкаської обласної організації ВО "Свобода" та депутатом Черкаської обласної ради. Всупереч вимог законодавста залишаєтся сумісником і суміщає посаду заступника міського голови та статус депутата обласної ради
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+42 #16 юрко 20.09.2018 14:28
Цитую Інь і Янь:
Ботнар - показник занепаду і деградації влади.

Та нормальна влада, як завжди. Не встигло на посаду прийти вже землю в Соснівці на батька оформляє.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+50 #15 Інь і Янь 20.09.2018 13:08
Ботнар - показник занепаду і деградації влади.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+37 #14 Сергій з Кривалівки 19.09.2018 19:51
Цитую obama:
Тікатимеш скоро ти Юрчику в своє село, коровам хвости крутить.Терпець людський вже уривається дивлячись на твоє "розумне" лице і на те як ти набиваєш свої кишені бюджетними коштами. Тобі як трактористу за освітою і своєю суттю повинна бути відома приказка:що посієш - те і пожнеш.


Так він же молдаван, здається, які там корови?
Винце із мамалигою буде тріскати...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+31 #13 юрко 19.09.2018 14:23
Це мабуть жалюгідна копія оригіналу-оглядового майданчика в с.Родниківка на малій батьківщині видатного політика сучасності ботнара. :-x :-x :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+26 #12 Оглядаючись 19.09.2018 13:15
Ну, про оглядовий майданчик вже почули.
А цікаво почути ставлення пана Ботнара про підписані газові угоди Путіна - Тимошенко? Як він ставиться до висміювання Путіним, під час спільної пресконференції з Тимошенко, президентів України та Грузії (про "поїдання краваток" Ющенком та Саакашвілі, які на той момент зустрічалися у Києві) і усмішки Тимошенко по цьому поводу?
Чому Москва закрила кримінальну справу против Тимошенко (по справі між ЄЕСУ і Міноборони Росії «про постачання будматеріалів та меблів» з метою погашення «газових боргів України перед Газпромом»), хоча заступника міністра оборони Росії за це посадили у вязницю?
Що так повязую "націоналістичну " та "патріотичну" Свободу з Батьківщиною?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100