реклама
Sucurity Police

реклама

Я тільки два дні був на засіданні Печерського суду, коли повинен був бути присутнім там, як член Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради з питань розслідування газових угод і фальшивих векселів. Ніяких інтересів я в суді не представляв. Мій статус там був як непроцесуальної особи. Під час засідання суду намагався вести себе тихо, як того вимагає закон. Може там і були колеги-депутати з Черкащини, та я їх не бачив. Ні з ким не розмовляв.

Щодо коментарів, які люди висловлюють під матеріалами «Прочерку» стосовно мене, то це їх право. Але я б хотів, щоб вони їх мені у вічі говорили, а не анонімно писали.

Загалом, будучи у владі, я зіткнувся з тим, що люди не люблять її. І це стосується не лише влади. Ви погляньте яка агресія в суспільстві. Ви це відчуваєте? Немає любові до ближнього! Та я не буду займатися моралізаторством.

Стосовно моєї приналежності до тієї чи іншої партії, то це моє право обирати позицію. Я нікому не присягав довічно. Не служив як холоп!

Якщо повертатися до судового засідання, то у даному випадку ця справа розглядається, бо газові угоди свого часу були підписані не в національних інтересах. Що ж тут мовчати?! Тому я висловлюю свою позицію!

Так, я був в опозиції, коли Тимошенко була ворогом Кучми. Потім вона говорила, що будуть зміни. Які? Я їй тоді вказував на порушення, говорив, що йде дерибан бюджету, землі. І що? Я 2,5 роки був безробітним, коли вона була прем’єром.

Пам’ятаю як я вийшов на зборах партії і сказав поіменно, хто чим займається. Мені аплодували тоді! У той же час керівництво партії зробило мені суворе попередження. Мене у списку партії поставили з 30 на 130 місце. Я тоді заходив до Юлії Володимирівни у кабінет і запитував як це розуміти? Чи це була спроба мене поставити на місце? Але я казав очевидні речі. Її оточення тоді прогнило. Тож чого я повинен був обслуговувати чиїсь інтереси?...

Я буду підтримувати цю владу, поки вона робитиме реформи. Так, є і помилки. Зокрема, в податковій реформі. Але хто не робить, той не помиляється! Зараз ми по Податковому кодексу поправимо ситуацію. Але ж завдяки реформам країна рухається вперед, ми йдемо в Європу! Іншого виходу немає.

Прийняли Пенсійну реформу. Так, підняли пенсійний вік, але що, у Франції не піднімали? Питання підняття пенсійного віку – це питання демографії. Немає успішної економіки, коли один годує п’ятьох. Давайте народжувати! Інші країни теж розвиваються шляхом реформ…

Володимир Олійник, народний депутат від Партії регіонів (№185 у виборчому списку).

Колишній міський голова Черкас та екс-соратник Юлії Тимошенко (обраний народним депутатом від БЮТ у 2006 році).

реклама

Коментарі  

 
0 #19 Лань 13.07.2011 13:24
Цитую Оазис:
Собака лает - караван идет.

Життя бентежне!
Хто першим зрадив той і в дамках!
Вчіти вас ще і вчити...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #18 Оазис 13.07.2011 09:58
Собака лает - караван идет.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #17 нінеЛ 12.07.2011 19:57
Цитую Черкаси:
поверни 24 млрд. грн. в бюджет які списав олігархам, твоя ідея тобі і хрест нести за це перед народом.Вислужився ***? а що далі, навіть Одарича приструнить не можеш, то кто ти там?


Аж бігом 24 млрд. грн. на бочку, хрест на груди, Одарича в кайданки!
Квіти жінкам, морозиво дітям, землю олігархам, селянам налигача!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #16 Черкаси 12.07.2011 14:00
поверни 24 млрд. грн. в бюджет які списав олігархам, твоя ідея тобі і хрест нести за це перед народом.Вислужився ***? а що далі, навіть Одарича приструнить не можеш, то кто ти там?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #15 Вітьок 11.07.2011 19:56
гарненька парочка від ПР: Володя та Іна. Схожа доля: від помаранчевих до блакитних. Тяжкий спосіб заробляти гроші вони собі обрали ці юристи. Але що ж Іні потрібно розрахуватися зі спостерігачами на минулих виборах президента, розрахуватися за оренду житла. Хоча Вова виявився кмітливішим: подав законопроект про списання з олігархів боргів за енергоносії на 24 млрд., тай заробив собі трішки на старість. Адже ніхто й не сумніваєтьсяя, що такий широкопрофільни й спеціаліст потрапить до наступного парламенту: в списку місця шісткам мало, там і тузи всі не влізуть, а по мажоритарці ні Вова, ні Іна не пройдуть. А до пенсії ж так далеко, по новій то пенсійній реформі)))))))) ))))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #14 Лань 11.07.2011 19:31
Цитую лилу:
Цитую Лань:
Цитую Bиктор:
"Предавший раз - предаст и второй!" Суть статьи и самого Олейника.


Позорно не учуять политическую коньюктуру.
Не нойте изгои, а учитесь!
Своего взгляда не меняют только дойные коровы.
Так что жабу в окно и потыхэньку начинайте учиться у Человека жить!


вован уже заказівает комменті на сатах?


Я ведь эт, не ради денег. Я ведь это дяя души!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #13 Лань 2 11.07.2011 19:25
Цитую Прохожий:
Когда и с кем быть - это личное дело В.Олейника.

Правильно!
Главное, Владимир, перцем не старей!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #12 Віктор 11.07.2011 18:58
коли ти знаходишся по вуха в лайні, то краще зайвий раз не відкривати рота. Але головне, що ціну цьому колишньому голові суду, меру, юристу, і ще як він там полюбляє себе називати, знають не лише на Черкащині, а завдяки його частій присутность на ТВ і у всій Україні, тому ще не довго йому ганьбити Черкащину в якості нарадного депутата.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #11 ksenia 11.07.2011 17:34
Свиня вона і в Африці свиня. Ой, вибачте, Олійник...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #10 Цыганова 11.07.2011 16:44
Цитую Чупакабра:
Вован,будь другом,выпей я**.


Яд, он химии полезней
Вылечит от всех болезней
Только вы ним растирайтесь,
И к тому ж не увлекайтесь
Три раза, не больше на день
Осторожней возле ссадин!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100