Інші організації намагаються нам, Самообороні Майдану, розповідати, хто може, а хто не може бути в нас керівником... Ідуть постійні провокації. Якщо щось десь спливає, то перекручують так, ніби Самооборона – це мало не «організоване злочинне угрупування». Ніби там зібрався один кримінал, всі судимі, наркомани. Кажуть, що у «Скалька важкі судимості», що він – «двічі судимий».

Я розповім вам про свої судимості, якщо вам цікаво. Я – відкрита людина.

Скалько був засуджений у 17 років на чотири роки за крадіжку. Це був період розвалу Союзу... Це була легка стаття, вона потрапляла під три амністії... У 17 років мене посадили, і в місцях позбавлення волі за те, що я не підкорявся владі адміністрації (кажу вам так, як є) – ще додали строк, півтора року. От звідки «дві судимості».

Так, це була моя помилка. В 17 років, по малолітству, за крадіжку... Де взялися розмови про оті важкі статті, про які розповідають? Усе це настільки надумано...

Мої дівчатка, дочки, не знали, що в мене в житті це було. Ви уявляєте, вони в 12-13 років дізналися, що у їхнього батька колись це було!

По закону в мене зараз немає судимості... Від того бруду треба відмиватися. І я відмиваюся досі. Мені вже 40, а я відмиваюся за те, що в мене було в 20.

А чого варті заяви, ніби «Скалько хоче стати чиновником»! У Скалька середня освіта, ніщо йому не світить, ні в які чиновники він не йде.

Всі ці заяви – вимисли, надумане, придумане. Я відповідаю просто: зайдіть на мою сторінку у «Фейсбуці», і ви зрозумієте, яким життям я живу. Я його не приховую. Зайдіть, подивіться фотографії моєї сім’ї – і все зрозумієте!

Олег Скалько – керівник Черкаської обласної організації Самооборони Майдану

* коментар журналістам під час прес-конференції в «Новій Добі» 17 вересня

реклама

Коментарі  

 
-8 #13 j 19.09.2014 20:52
Знаю Олега как одноклассника, человек он неплохой. Ошибки молодости были, но это все было как то по детских глупо. Думайте что хотите, но никакой он не криминальный авторитет из 90 стых.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #12 Богдан 19.09.2014 19:45
Кто такой скалько????????????????
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #11 Fjällräven 18.09.2014 21:08
А в 60, отмываться за то, что было в 40 разве будет легче? Хотя да, внукам, сидящим на коленях, дед много чего может поведать о своей бурно прожженой жизни.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #10 Fjällräven 18.09.2014 19:02
Пролетарии умственного труда таки ""изронили свое златое слово", со слезами смешанное". Что скажут "СЕЛЯНыНы"? Неужель у нас бесплодно распался "союз рабочего на колхознице" и больше не больно "серпом по молоту"?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #9   18.09.2014 18:39
Спасибо, поржал! Браток, ты талант, пиши исчо!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #8 Бархударов 18.09.2014 12:14
Кто больше виновен в..р, укравший чужое или простой член Партии Регионов, искренне поверивший программе партии.Скорее всего виноват тот , кто нарушил заповеди Господни. Однако , в данный момент бывший в..р украл помещение принадлежащее жителям Черкасс, а бывший партиец-регионал продолжает работать у станка?! Не возможно каяться, сидя в украденном кресле, в украденном офисе"крышуя" чужой бизнес.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #7 alexandr lut 18.09.2014 05:00
знаю этого деятеля. наконец-то нашел себе занятие-руководить самообороной майдана. гнать в шею таких надо. живет по принципу "в чужом глазу соринки видим, а в своем бреввно не замечаем"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #6 Loki 17.09.2014 19:33
Ну если коротко, то в принципе - классика жанра, достаточно дочитать до места где сам скалько говорит о себе любимом: "cкалько був засудженый...". Сегодня не вчера, кому "скалько" хочет свой фейсбук на уши навешать? На щас, психология изучила человека лучше чем человек лошадь! Кто хочет - зрозуміють всё по тексту и без фотографий семьи. Душу в мешке не утаиш! А фейсбук только добавит штрихов к вишеописанному автопультрету. Образ - для местечковых обывателей даже не потянет. ))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #5 Чукча 17.09.2014 17:50
Цитую незнайка:
Ну почти как Янукович

Конкуренция однако. Вон и Йуля Тимошенко уже подтянулась под квалификационны е вымогы до Президента. Две судимости и два срока
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+18 #4 Розкажи більше! 17.09.2014 17:49
Скалько, розкажи краще, скільки у твоїй гоп-компанії всього судимих? Як так "випадково" зібралася докупи бригада з "ашипками молодості"?!
Чому зараз у Скалька репутація як у Торпеди на початку 90-х - "чєловєка-рєшали"? ;-) Навіщо вам у мирних Черкасах постійно носити бронежилети і "стволи"?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100