реклама
Sucurity Police

реклама

Я вважаю абсолютно нормальним використання червоного прапору перемоги в День Перемоги, але так як ми його завжди використовували. Це прапор, який несуть на чолі колони. Багато років так його і використовували. Але спроби прирівняти червоний прапор до державного вважаю неправильними.

У нації має бути один символ. Їх не може бути багато.

Щодо прапору перемоги, під яким воювали з фашизмом, то якщо йти за цією логікою, таких прапорів має бути багато. Бо під багатьма різними прапорами воювали з нацизмом. Все людство воювало, весь світ. І так ми можемо дійди до того, що виставлятимемо безліч прапорів. Я вже не кажу за прапори інших держав, а кажу лише про прапори в межах України. ОУН-УПА теж воювали з фашизмом, то треба, виходить, і їх вивішувати.

Тож тут повинен бути здоровий глузд. Державний прапор є один, а при проходженні колони можна використовувати і червоний прапор.

Сергій Одарич, міський голова Черкас

*коментар журналістам біля Пагорбу слави у Черкасах 9 Травня

реклама

Коментарі  

 
-3 #4 Черкаси 10.05.2011 18:09
Пан Одарыч вам должно быть стыдно, ни один мер не вызывал такой негативный интерес у черкащан как вы, вы наверное себя считаете очень красивым?:)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #3 5 копійок 09.05.2011 16:37
В Черкасах на параді перебор: разом с червоними прапорами несли портрети сталіна. Було дуже соромно. Влада свідомо принижує... в Росії зрозуміли - знінюють поступово червоний прапор на георгієвську стрічку - символ воїнського партіотизму. А у комуністів патріотів не було: лише класові вороги. Разом с фашистами вони боролись проти патріотів. Великий жаль, що у теперішньої влади вільно-донецької теж пріорітети класові. А як відомо класового патріотизму немає є лише класова боротьба
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Українець 09.05.2011 16:13
Саме за ТАКОГО Одарича я і голосував!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-6 #1 Boric 09.05.2011 12:40
Иза этого .....я голосовал?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100