Вирішив особисто долучитися до унікального проекту «FACEWALL «МИ – ЧЕРКАСИ». Цієї суботи працюватиму волонтером-фотографом. Із 12.00 у парку 50-річчя фотографуватиму всіх охочих долучитися до проекту  «FACEWALL» (обличчя Черкас).

Тож, хто бажає отримати фото, чекатиму на вас, ваших рідних, друзів і знайомих.

 Сергій Одарич, міський голова Черкас

*передрук, пост на персональному блозі

Від прес-служби Черкаської мерії: Цього дня фотопункти діятимуть біля містка Кохання, біля Русалоньки  та на центральній галявині парку. Нагадаємо, з 14 травня стартував унікальний проект «FACEWALL «МИ – ЧЕРКАСИ», приурочений до Дня міста. У Долині троянд стоятиме стіна, на якій будуть розміщенні 4000 фотозображень черкасців. Нині (за три дні до завершення збирання фотографій) вільними залишається близько 1500 місць.

fotooda

—    Я зранку переглядав знімки, які пішли у друк. Є шикарний знімок однокласників, які зробили спільне фото: вони полягали на траву в коло, головами  всередину і утворили своєрідне сонечко. Є колективи, які захотіли, щоб вони всі були, щоб десь компактно спільно розміститися. Наприклад,  працівники гіпермаркету «Епіцентр» вирішили долучитися до проекту як колектив, — ділиться враженнями Сергій Одарич.

Він також повідомив, що фотостіна простоїть у Долині троянд довгий час – як мінімум, 5 років. А потім, можливо, буде переміщена або в паркову зону, або в музей. А на зиму як додатковий елемент захисту використовуватимуть легку огороджувальну конструкцію, яка б захищала стіну від морозів та від перепадів температур.

реклама

Коментарі  

 
-1 #4 Ха-Ха 30.05.2011 00:33
Мені теж сподобалася ідея. Бачила, як мер фотографував багатьох...і люди були позитивно налаштовані...самі підходили і позували Олеговичу)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #3 xexe 27.05.2011 23:14
уж лизнула так лизнула
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 СБУ 27.05.2011 18:28
В Любе не кто и не сомневался...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #1 Любов Майборода 27.05.2011 13:28
Акція безумовно цікава та оригинальна. Є противники та прихильники такої форми об`єднання черкащан - добре, що у людей є вибір. Підтримую тих, хто долучився і створив собі гарний настрій. :lol: :lol: Приєднуйтесь!! :P
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100