Одарич Пряма мова В юності (і нині також :)) я захоплювався акторською майстерністю Ади Роговцевої. Відвідав більшість вистав, в яких вона грала. Ходив на її творчий вечір. Але якщо ми говоримо про «Вишневий сад», то йдеться про Антона Чехова. Ідеї та задумки якого вдало донесла до глядачів театральна трупа, зокрема і Ада Роговцева. Ми розуміємо, що актор і його роль – це абсолютно різні речі.

Юлія Тимошенко – талановита акторка. В своєму житті вона відіграла багато ролей. Часом – дуже успішно. Під час форуму «Новий курс» вона вперше грала роль ліберала.

Політичний лідер, безумовно, має бути трохи актором. Бо обов'язок лідера – переконувати людей і вести за собою. Але, на відміну від актора, який сьогодні може грати ангела, а завтра покидька, політик завжди має грати СЕБЕ і бути правдивим.

Коли ми йдемо у театр, ми хочемо поглянути, наскільки вправно акторам вдасться нас обманути і перевтілитися в інших людей. Коли ми слухаємо політика, ми хочемо почути правду.

Під час форуму сценарист і режисер були на висоті. ЮВТ відіграла непогано, хоча і не зовсім впевнено. Далося взнаки, що думки є для неї зовсім новими і незнайомими.

Правди – не було. І ось чому я так вважаю.

По-перше, всі ліберальні ідеї, які Тимошенко озвучувала, для неї особисто є чужими і неприйнятними.

По-друге, в її оточенні немає жодної людини, яка б сповідувала такі принципи.

По-третє, в ті роки, коли ЮВТ мала владу, вона робила діаметрально протилежні речі. Не делегувала повноваження на місця, а навпаки, їх відбирала на користь центру. Згадайте, саме за її рішенням були ліквідовані місцеві органи архітектурно-будівельного контролю, а ці повноваження передані безпосередньо міністерству.

Вона повністю монополізувала усі тендери в Україні, і нічого не закуповувалося без участі Тендерної палати, яку контролював її соратник Антон Яценко. Принципово ігнорували Палату тоді лише місто Черкаси і Міноборони Анатолія Гриценка, за що й змушені були поневірятися у судах.

По-четверте, найважливішим і найголовнішим ліберальним кроком для України вже багато років є РЕАЛІЗАЦІЯ ПРАВА ПРИВАТНОЇ ВЛАСНОСТІ НА ЗЕМЛЮ. Основним опонентом цього є саме Юлія Володимирівна.

По-п'яте, мені достеменно відомо, що вже зараз бригада з найближчого оточення ЮВТ готує пакет змін до законодавства, щоб «відкотити» назад всю децентралізацію, яка була проведена в останні чотири роки. Знову зосередити в руках уряду всі фінанси і всі повноваження. Після перемоги на президентських виборах «Батьківщина» планує провести централізацію протягом двох місяців.

Не творімо собі кумира. Судімо по справах.

Вистава була гарна. Шкода, автор п'єси залишився анонімним.

Сергій Одарич, колишній міський голова Черкас

* Допис у «Фейсбуці».

реклама

Коментарі  

 
+8 #20 дивись в корінь проблеми 28.06.2018 11:32
Цитую Лептоп:
Чк він набрид зі своїми повчаннями!
Йому б замовкнути після бездарного мерства та попросити в черкащан вибачення за профукане мерство! Людиноненависни к,популіст,безп ринципний політик,прожект ер-це все Одарич! Геть з черкаських небосхилів!


Ага, якраз цей ма-ну-фак-тур-щик замовкне. Не дочекаєтесь і асфальту в місті теж.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #19 Лептоп 28.06.2018 07:09
Чк він набрид зі своїми повчаннями!
Йому б замовкнути після бездарного мерства та попросити в черкащан вибачення за профукане мерство! Людиноненависни к,популіст,безп ринципний політик,прожект ер-це все Одарич! Геть з черкаських небосхилів!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #18 Ченчик 27.06.2018 07:08
Цитую Ірина:
Юля - акторка знана, бреше, як дихає,і головне очі такі - часні-чесні, українського Оскара їй. Тільки дуже прикро, що багато людей купуються на цю гру, чистої води популізм, Тимошенко вже була при владі, проте результати ....сумно згадати, один газовий контракт чого вартує

народ любить Ляшка а не Юлю...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #17 Арсен 25.06.2018 17:50
Йому якби тільки пашталакати!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #16 За двумя зайцами 23.06.2018 19:33
Ну й розумний, а ж страшно.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #15 Илон Маск 23.06.2018 16:25
Цитую Машина часу:
2087 рік...
1.У Японії роботи навчилися плакать і при цьому ржавіть від вологи.
2. У росії нарешті навчилися поважати сусідні народи і перестали бухать "Бояришнік".
2.У США внук Ілона Маска запустив ракету з екіпажем у 200 чоловік для заселення планети у сусідній Гаралактиці.
3. В Україні баба Йуля вчергове полізла на вибори, мріючи стати чи то королєвною, чи то канцлЄріхою :-x

Неплохо. Но если просмотреть программу этого виртуального мира за 2087 год, то легко заметить, что такого виртуального игрока как Йуля там попросту нет. Неинтересный персонаж, простенько проигравший свою "жизнь", установленную ей по дефолту. Даже второй такой себе не добыла за всё время, выделенное ей в этой игре. Перезагружать её никто не собирается.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #14 Лептоп 22.06.2018 22:21
Оберемо Тимошенко-викинемо 4 роки з життя! Дефіцити будуть щоденні! Під її розумні балачки! Включаймо мізки бо буде пізно!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+23 #13 Ван Гог 22.06.2018 09:37
Знаючи тих, хто представляє Юлю на місцях, в районах та областях, голосувати за неї не буду...Навіть якщо вона імпонує мені як жінка (баришня), навіть якщо я повірю що вона зможе розбити олігархічно-сімейні клани і всіх пересадити злочинців від влади, навіть якщо повірю в те що вона з віком вже не така як була а набагато розумніша, навіть якщо... і т.д., ні морально, ні фізично не зможу підтримати Юлю, знаючи хто вже роками користуючись її авторитетом, сидить в районних та обласних центрах і ЖЕРЕ бюджет, краде і бреше...А головне, чому всі ці представники такі ТУПІ, всі неначе із однієї спец. школи для недоумків, валянки...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #12 Ох 21.06.2018 16:32
Шо Олійник, шо Одарич, починали свій олімп з того що дули в гЮлькіну "пілотку".
А потім по різним причинам "виросли із штанців" і давай гидить те що раніше спали і бачили.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #11 Сергій з Кривалівки 21.06.2018 12:23
Чия б мичала, Олєговичу...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100