Готуємося до кінця серпня продемонструвати голові Черкаської облдержадміністрації Юрію Ткаченку старт технологічного процесу новозбудованих очисних споруд у Золотоноші.

Роботи з будівництва очисних споруди тривають. Усе спрямоване на те, щоб встигнути до визначеного часу. До кінця серпня перша лінія технологічного процесу має бути запущена. Запрацюють біофільтри з мікроорганізмами, які повинні очищати. Тобто почне працювати технологічний ланцюжок.

До кінця року мають запрацювати насосні станції, які забезпечуватимуть технологічний процес очищення стоків.

Керівництво області приділяє питанню будівництва очисних споруд у Золотоноші значну увагу. Кожного тижня я особисто звітую голові Черкаської облдержадміністрації Юрію Ткаченку щодо проведених робіт. На сьогоднішній день отриманий експертний звіт на третю чергу робіт. 8 мільйонів гривень ми просимо з обласного бюджету й 11 мільйонів – у Держфонду регіонального розвитку. Тобто якщо обласні служби спрацюють добре, то до кінця року держава виділить нам 11 мільйонів.

Цих грошей буде достатньо, щоб до кінця року скиди міста Золотоноші в Дніпро зробити такими, що відповідають гранично-допустимим нормам.

Крім того, йдуть назустріч львівські підрядники. Вони готові навіть виконувати роботу за власний рахунок, оскільки прекрасно розуміють, що для того, щоб надійшли гроші з державного бюджету, потрібен час.

Бригади працюють у посиленому режимі. Звичайно, за таких погодних умов їм доводиться працювати із 4-ї до 10-ї ранку, а потім із 17-ї години вечора до кінця світлового дня. Але люди працюють в посиленому режимі, адже розуміють, яка це відповідальність.

Олег Масло, заступник міського голови Золотоноші

* коментар «Прочерку»

реклама

Коментарі  

 
0 #2 незнайка 29.07.2015 15:43
уже придумали в честь кого новые назвать
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Pax Et Veritas 29.07.2015 14:16
Июльские тезисы:
-Кругом измена, трусость и обман (© Николай II).
-Пора передавать власть Временному правительству, а потом - большевикам.
-К 2020 году Украинцы будут олигархи все без исключения.!
-Ну, по законам жанра, если в России что-либо убывает, то на Украине что-то должно
прибывать.
-ООН: более 900 тысяч украинцев просят статус беженца за рубежом.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100