реклама
Sucurity Police

реклама

skverrad0 (Людина Тулуба заявила, що Радуцький хоче привласнити сквер за ОДА) - Це чорний PR. Людину, яка заявляє таке на прес-конференції, я вважаю недалекою у юридичних документах. Як на мене, він просто підлабузник. Йому дали команду, він не розуміючи і не розібравшись у ситуації, починає казати такі речі, щоб мене образити. Він (перший заступник голови Черкаської обласної ради – Ред.) колись працював заступником міського голови і свого часу з паном Олійником (екс-мер Черкас – Ред.) вони влаштовували сцени, мітинги, зустрічі з мешканцями.

У мене є документи, які дуже прозоро визначають власника цього скверу. Є рішення виконавчого комітету про затвердження висновку про ринкову вартість об’єкта міської комунальної власності та визначення балансоутримувача. Там визначено, що КП «Дирекція парків» є балансоутримувачем майнового комплексу скверу по вул. Хрещатик, що за обласною радою. Це перше рішення. Друге: про організацію об’єктів природного заповідного фонду місцевого значення у сквері обласної ради. Наступний: про надання КП «Дирекція парків» дозволу на розробку проектів відведення земельної ділянки, що за облрадою і уже про надання КП земельної ділянки у постійне користування. Ось державний акт на право постійного користування земельною ділянкою. Де тут написано «Радуцький» я не знаю? Якщо ця людина ще трошки розуміється у законі, то повинна знати, що комунальне – це і є власність міста, громади, яка створює ці підприємства. Люди ходять у цей сквер, немає ніяких зауважень, клумби засаджені, кущі пострижені, фонтан працює – повний порядок. Для чого цей сквер обласній раді – для мене це загадка. Нині сквер обходиться нам у 1 млн гривень… Місто опікується цим сквером. Але якщо є таке бажання, то обласна рада, не Рибак, а депутати облради повинні звернутися до депутатів міської ради з проханням передати їм на баланс цей сквер. І потім рішенням міської ради буде визначено власника.

Олександр Радуцький, директор КП "Дирекція парків", депутат Черкаської міської ради

реклама

Коментарі  

 
+4 #2 Alex 08.05.2011 05:59
Для чого цей сквер обласній раді – для мене це загадка/ А для того, що дружина пана Рибака має фірму яка займається озелененням.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Олександр 07.05.2011 22:03
ТЕЗКО! Не раджу взагалі реагувати на всілякі коментарі цього Рибака.Чим більше він дурниць городить -тим більше довіри у людей до тих про кого він несе БРЕД. Той факт,що "ВІЧНИЙ ЗАСТУПНИК" не знає ЗАКОНІВ є аксіомою і доведення не потребує.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100