Якщо десь в Золотоноші з’являється інформація про пограбування, підпал, та навіть про автомобільні аварії, то починають поширюватися чутки, що це якщо й не зробив, то організував Войцехівський. Буквально після тижня роботи на посаді міського голови я стільки про себе наслухався: нібито я і людей на машині збивав, і розбоєм займався. Якраз усілякі негативні чутки і були тим «мінусом», через який я ще до виборів вагався, чи йти у мери.

Те ж саме стосується і нещодавньої інформації, яка поширилася у ЗМІ, про нібито проведений міліцією обшук у моєму домі. (Нагадаємо, як нещодавно повідомляли в Головному управлінні МВС України в м. Києві, у столиці викрили злочинне угрупування, що займалося побиттям конкурентів по бізнесу своїх замовників та підпалом їх майна, і в рамках цієї справи були проведені обшуки, у тому числі, і обшук за місцем проживання міського голови міста Золотоноші – Ред.).

У нас зараз у місті є конфліктна ситуація навколо ринку, який знаходиться на центральній площі. Зрозуміло, що це місце начебто найзручніше для торгівлі. Але ж бажаючих торгувати така кількість, що ця площа вже не може їх помістити. Наприклад, уявіть, щоб в Черкасах перед Будинком торгівлі в центрі міста розмістився ринок. Така в нас ситуація у Золотоноші. Перед виборами у мене були розмови з жителями міста. Люди просили прибрати ринок з центру міста. Але зрозуміло, що на ринку є свої керівники, які не зацікавлені в цьому.

Інформацію київської міліцію щодо обшуку в моєму домі я пов’язую з ситуацією навколо ринку. Виявляється за останні кілька років в Золотоноші були випадки (я про них тоді не чув, бо на попередній роботі більше по відрядженнях їздив), що коли в когось щось горіло, когось десь побили, то були люди, що ходили й радили постраждалим: «Пишіть, що підозрюєте в цьому Войцехівського». Навіть була комічна ситуація: ще взимку неподалік ринку горіла будка, де ремонтують взуття. І на керівника золотоніської міліції прислали лист, де писали: «Розцінюємо це як спробу підпалу ринку».

У мене на таку інформацію вже виробився імунітет. Та я навіть не знаю, коли б мав час займатися такою роботою, про яку поширюють чутки. Адже у мене такий графік, що я в 10-11 вечора приходжу додому.

Знаєте, люди відчувають, що закінчилася ера «хрещених дядьків», що я не кланятися прийшов, а наводити порядок. І така ж зі мною працює команда. До речі, ми вирішуємо питання щодо ринку. Неподалік центру, за 200-300 метрів є ринок Облспоживспілки. Там 5 гектарів території. І там можна спокійно торгувати. Вже почалися роботи по реконструкції. І там дійсно можуть поміститися люди з району. Вони туди вже їдуть і торгують. А взагалі, у місті є й інші проблеми крім ринку…

Щодо приїзду міліції. Так, до мого дому якось підїжджала міліція, але це було за моїм проханням. Справа в тому, що були випадки, коли якісь люди у мене на сходовій клітині «ковирялися».

Після того, як про мене поширила київська міліція таку інформацію, я попросив юристів, щоб вони розібралися в ситуації. Вважаю, що подібного роду інформація – замовлення на мене.

Віталій Войцехівський, міський голова міста Золотоноша

реклама

Коментарі  

 
0 #1 Володя 24.11.2012 19:23
Кор**ціонер і брехлива людина.Яка говрить одне робить інше!!!Про**ла пів міста під будівництво,зни щує бізнес в місті,з підприємців вимагає хабарі...свої аптеки збільшує,а кркурентів не честно намагається знищити!!!Ось вона честна влада...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100