реклама
Sucurity Police

реклама

У той час, коли в країні панує неспокій і тривога, в Золотоноші наполегливо продовжують ремонтувати дороги і тротуари.

Цьогоріч ці роботи проводяться не менш активно, ніж у попередні роки, а може навіть і активніше, адже через Казначейство пройшли кошти, які нам виділили із обласного (1 млн грн) та Державного (близько 1 млн 200 тис. грн) бюджетів. Наш підрядник – ПрАТ «Золотоношарембуд», з яким ми працюємо вже третій рік, – виконує всі роботи вчасно і якісно. Думаю, жителі міста вже оцінили роботу цього підприємства: навіть після зими відремонтовані ним дороги мають цілком гарний вигляд. Ми вдячні підрядникові, який виконує роботи, не чекаючи на виплату всіх грошей, адже нинішню гарну погоду треба використати по максимуму.

У нас традиція: щороку капітально ремонтувати принаймні дві вулиці. Цього року ми будуємо дороги на вулицях, які ніколи не бачили асфальту: Привокзальна і Шмідта. Крім того, капітально ремонтуємо ще дві вулиці – Неверовського й Горького, щоб розвантажити великі вулиці Шевченка і Обухова. Загалом на капітальний ремонт піде 1,5 млн грн. Роботи зараз активно ведуться, і вже виконано більше половини. Плануємо все завершити до настання зими.

Крім того, на заасфальтованих дорогах робимо ямковий ремонт – сподіваємося його зробити так, щоб усі дороги добре перезимували.

У тому, що в такий непростий час, у час неоголошеної війни в нашому місті активно займаються упорядкуванням вулиць, нічого дивного немає, оскільки ми працюємо, твердо вірячи в перемогу України над злом, яке заполонило східні регіони держави. Паніка і бездіяльність в тилу сьогодні дуже небезпечні. Саме тому ми й розбудовуємо наше місто. Люди повинні бути впевненими, що спільними зусиллями обов’язково здолають ворога, і на нашій землі запанує спокій і злагода. Впевненість у завтрашньому дні сьогодні як ніколи залежить від нашої злагодженості й продуктивності. І це – дуже вагомий аргумент на користь очікуваного миру.

Віталій Войцехівський, міський голова Золотоноші

* ексклюзивний коментар «Прочерку»

реклама

Коментарі  

 
+12 #4 Iван Нестерович 26.09.2014 12:37
Цитую Нестор Івановинович:
Цей перефарбований ... ніяк не заспокоїться - не мер, а ганьба для Золотоноші.

Ну слава богу, Нестор Iванович не забарилися. Лиш ви один можете дати справжню оцiянку i подiям, i людям. Як казали в одному фiльмI: " С таким аналитическим умом вам бы работать в бюро прогнозов."
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-12 #3 Нестор Івановинович 25.09.2014 21:55
Цей перефарбований ... ніяк не заспокоїться - не мер, а ганьба для Золотоноші.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-13 #2 За вiльну Україну 21.09.2014 08:21
Більше мітингів, більше Костика Гришина у фейсбуке, більше Авакова і висновків ОбIдзiнського з Вiвчариком, ще кожному свiдомiту три рази в день приймати щеневмерлiсть і пофарбувати усе жовто-блакитным.Тоді усі котли рассосуться самі собою.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+18 #1 Zolo 19.09.2014 16:07
Такие как мер Zolo должны быть в Верховной раде, но к сожалению туда пытаются прибраться Даценки, Ильяшенки и прочие творческие личности которые так ничего и не сделали для своего округа. Наверное надеются заработать деньги на продаже своих голосов при кнопкодавстве. Пока будут депутаты "зародит чане" в нашей стране ничего не изменится. Если бы Войцеховский баллотировался я думаю , что он бы победил. Мало сей час чиновников у которых слова не расходятся с делом
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100