ЗВЕРНЕННЯ

Шановна громадо сіл Мошни та Яснозір'я Черкаського району

Звертаюсь до Вас, щоб обговорити в кожній хаті пропозицію Публічного акціонерного товариства "Миронівський хлібопродукт" щодо розташування комплексу європейського зразка з вирощування курей для виробництва інкубаційних яєць.

Починаючи з січня 2015 року йшло обговорення на усіх рівнях такого проекту, проте жодного разу, на жаль, до діалогу не було залучено нашу компанію та жителів села безпосередньо.

Сьогодні ми пропонуємо Вам встановити двосторонній діалог та висловитися "за" чи "проти" нашої пропозиції.

Ми пропонуємо:

Побудувати комплекс з вирощування батьківського поголів'я птиці на 500 робочих місць.

Забезпечити місцевих жителів працею під час будівництва комплексу із заробітними платами не нижче 3 500 грн.

Надати жителям сіл у збудованому комплексі робочі місця, включаючи керівні посади. Заробітна плата складатиме від 4000 грн. Навчання випускників школи та молоді, перекваліфікація інших робітників за бажанням буде проведена за рахунок коштів компанії.

Щорічно надавати селам на вирішення першочергових проблем сіл (дороги, освітлення вулиць, благоустрій території, влаштування спортивних майданчиків, організацію дозвілля, охорону історичних пам'яток та інше) по 1 мільйону гривень.

Надавати щомісячну допомогу продукцією для поліпшення умов харчування у сільських школах і дитячих садках.

Під час будівництва та роботи комплексу гарантуємо дотримання екологічних норм та стандартів на найвищому рівні. Для контролю пропонуємо Вам обрати представників громади з відповідною освітою, яких буде допущено до всіх видів робіт.

ПАТ "Миронівський хлібопродукт" готовий піти назустріч усій громаді і в інших питаннях, які місцеві мешканці вважають за потрібне вирішити до початку будівництва.

Також протягом цього і наступного тижня запрошуємо Вас відвідати с. Мирне Київської області наданими нами автобусами, щоб ознайомитися з уже існуючим комплексом з виробництва інкубаційного яйця "Старинська птахофабрика", очисними спорудами та іншими об’єктами підприємства.

З повагою,

Віце-президент

ПАТ «Миронівський хлібопродукт» Максим Писарєв

реклама

Коментарі  

 
0 #8 Одна мошнівська хата 01.07.2015 20:37
Пан Максиме. Потрібно було спочатку з цього починати, а Ви як завжди, бандюківськими методами
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #7 Театр одної катриси 28.06.2015 16:41
К..,поверни спочатку гроші ті що ти збирала разом з Миколою Б.... для воїнів в АТО,а сама за ці гроші крутила свої оборудки.Їздили на збори Народної ради в Запоріжжя,кожно го дня в Черкаси,як на роботу з тим же Б..... каталась.Невже в Україні пенсіонери так добре заробляють? А ще К... повернеш гроші “Пану Колишньому Нардепу”,що проживає в Мошнах і фінансує тебе щоб ти колотила і мутила воду-в мутній воді так легко щось піймати.Він риє ставки руйнує верхній водоносний шар і продає наші чорноземи разом з газонною травою.Але наш “сліпий захисник” К.... О..... цього не бачить-бо не проплачено!!!!! І останнє Катя,як законослухняний патріот нашої багатостраждаль ної неньки України сплачуй податки як приватний підприємець,не продавай спирте та тютюн неповнолітнім це наше майбутнє за яке ти так бідкаєшся!!!!!! !! І не рвись захищати нас селян малограмотних-це так нещиро!Вже один захищає на сході російськомовних
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #6 О.ЧУПРИНА 27.06.2015 16:41
Явна "замануха" і дуже слабенька.Висловлююсь "ПРОТИ".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #5 незнайка 27.06.2015 09:49
один текой оттудаже створював ГАЗету НОВА ДОБА называлась Ели облбюджет здыхався
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #4   26.06.2015 19:13
Червневі тези "Батьківське поголів'я та інкубаційне яйце".А звозив би краще за кордон своїми автобусами громади Мошен та Яснозір'я.На 2 місяці.До кінця літа. Типу "Відпустка ясномошоноських громад,на европейському пташиному дворі",щоб побачили,-як там все це побудовано.Кому належить,хто вирішує,чи є навкруги "амбре",звідки вода в дім приходить,хто помёт купляє,задля розкидання посліду по своїх "біополях",-для порівняння й можливості потім робити об'єктивні висновки. Але при умові,що толмача,громади самі собі повинні самостійно знайти (язиґами традиційно вони то не володіють),а не того,що "віце", заразом з автобусами, підсуне. Правда після цього, громади, від побаченого та переведеного для почутого, за запропоновану суму пожертв кожному співробітнику між 150 та 200 евро за місяць, йому, обидві його батьківськи писанки туди засунуть, де різниці між бабушкой та дєдущкой абсолютно ніякої немає. "Все пізнається в порівнянні", а не там де пропонується до обзору "потьоймкінське яйце 2015".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #3 Катіна картинка 26.06.2015 16:17
Цитую Інь і Янь:
Схожий на Царьова.Це не його брат?

Катю! За що ти вдячна Ю. Косюку? Можливо за те що дав можливість себе похвалити та приписати заслуги громади в боротьбі проти забудови?. Для Косюка ти пусте місце і твоя думка, а тим більше твої прохання для нього нічого не варті. Будь рада, що він вислухав твої “бредні”. Не сміши людей. Ніхто тобі не пропонував мільйон за мовчання і ніхто ніколи нічого тобі не дасть. Гроші платять за дії, а не за самопохвалу. Катю перестань ганьбити себе своїх близьких та товаришів. Не роби з себе незамінну. Хай тебе похвалять люди, а не ти сама себе рідну.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-11 #2 микола 26.06.2015 14:41
Максим ! кого ти умовляєш ?!
отих неадекватних колханів ? села немає - воно померло -
всі хто міг робити або поїхали або вимерли - залишилась
купка недоумків - якім плювати на село - ім треба кошти
шоб ними їм заткнули гірлянку - це я кажу зокрема про
отого колишнього лікаря головного дияточої лікарні із діркою в голові
який картоплини за життя не посадив.
Не хочуть робочих місць, розвитку села отого нещасного занедбаного,
надходжень до бюджету - хай далі як мамонти скиснуть !!
Раніше кожному селі були і корівники і свинарники і курятники - дійсно
воно воняє - а шо робити - свині рідко купаються )) І НІКОМУ НЕ ВОНЯЛО !!!
а зараз птахофабрику ще не побудували - ім вже воняє, і проби води "погані"!!!
Максим ! не вкладай тужи грощі - краще купи нерухомість за кордоном, як інші
олігархи роблять - а ці ідіоти нехай потім плачуть крокодилімі сліьзьми !!!!
ГРОМАДО !!! ПІДТРИМАЙТЕ РЕПОСТ !!!!!!!!!!!!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Інь і Янь 26.06.2015 12:40
Схожий на Царьова.Це не його брат?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100