Може прозвучить трохи грубо… Ніхто з нас і не прагне Вашого визнання або ж розуміння. Таких як Ви гріють думки про те, що такі, як ми:

- тупі й обмежені

- нарциси

- бездітні імпотенти і т.д.

Навіщо взагалі напружуватись?... Легше жити стереотипами.

Так: ми проводимо частину свого життя в тренажерному залі. Правильно харчуємось. Ви не побачите нас з пивом чи іншим алкоголем. Ми не дихаємо на людей перегаром з мутними очима. Уявіть собі : наше життя не обмежується лише спортом. У нас теж є діти. Вони здебільшого беруть з нас приклад.

Моя, наприклад, професійно займається танцями, відвідує тренажерний зал, посилено вивчає англійську мову. Їй всього 10, а вже багато успіхів... Мені подобається бути взірцем для неї. Робити правильно, а не розказувати на словах.

Почитайте історію фізкультури і спорту. Думаю, Ви зрозумієте, чому такі як ми напружуємось.

Найлегше завжди когось обплювати. Я на Вас не ображаюсь за те, що Ви порівнюєте нас зі скульптурами Гюнтера фон Хагенса (німецький анатом, автор виставки людських тіл і їх частин - редакція.). Вам ніколи не зрозуміти фрази: «фізична культура подовжує життя, а спорт дає його відчути».

Стероїди?

Дуже популярне слово... Використовується, як останній звинувачувальний аргумент в суперечках подібного роду некомпетентними людьми. При цьому останні оперують ним, як звинуваченням, так і виправданням...

Ми вживаємо спортивне харчування. А стероїди залиште професіоналам, які цим видом спорту гроші собі на прожиття заробляють.

Микола Сікачина, титулований черкаський культурист, тренер

*з коментаря у соцмережі «Фейсбук» як відповідь на зневажливі закиди щодо доцільності занять культуризмом

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ ЛОНГРІД: Черкаські будівничі тіла

реклама

Коментарі  

 
0 #2 По бане! 27.05.2016 20:53
Значит фото легло в масть!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Яша 26.05.2016 08:53
Форева, чувак!!! Дрищам ганьба!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100