реклама
Sucurity Police

реклама

Найголовнішим пріоритетом для нашого підприємства є комфорт городян, який напряму залежить від того, чи тепло у їхніх квартирах, чи є у них гаряча вода і наскільки вона гаряча.

Коли мене призначили керівником «Черкаситеплокомуненерго», я зрозумів: щоб городяни були задоволені нашою роботою, ми маємо контролювати якість послуги, яку ми їм надаємо. І повинні зробити усе, щоб за заплачені гроші люди отримали якісну послугу. Сьогодні на значній частині мереж нашого підприємства встановлені спеціальні пристрої. Вони через мобільний зв’язок передають інформацію про стан теплопостачання у кожному із будинків на наш сервер. Будь-якого моменту я, головний інженер підприємства, заступник з експлуатації та диспетчер можемо дізнатися, якої температури і під яким тиском теплоносій подається на той чи інший будинок, з якою температурою він повертається, а також скільки градусів має гаряча вода у помешканнях черкащан.

Якщо хоч один із показників відхилився від норми, ми одразу ж отримуємо про це сигнал. Коли ми не на роботі і не можемо через інтренет моніторити стан теплопостачання у місті, ми отримуємо смс-повідомлення, що на тому чи іншому пункті показники теплопостачання нижчі від норми. І повірте, ми встигнемо виправити неполадку швидше, ніж про неї дізнаються мешканці будинку

Найближчим часом ми хочемо започаткувати традицію і щомісяця відзначати будинки, мешканці яких найкраще оплачують наші послуги. Ми відзначатимемо їх подарунками. Водночас ми плануємо застосовувати санкції до боржників.

Не завжди ми винні в тому, що у квартирах деяких городян холодно. Але усі черкащани є нашими клієнтами, тому нам важливо допомогти їм відновити якісне теплопостачання. Наступним нововведенням нашого підприємства буде налаштування зв’язку із черкащанами. Коли вони звертатимуться на номер нашої диспетчерської  зі скаргою на холод у своїй квартирі, ми у першу чергу з’ясуємо причини цих незручностей. Якщо в них винне наше підприємство, то ми усунемо неполадку, коли причина в іншому — порадимо, куди слід звернутися черкащанину і що зробити, щоб у його помешканні знову стало тепло. За потреби, ми співпрацюватимемо із СУБами чи іншими підприємствами, від яких залежить якість нашої послуги.

Усі звернення черкащан будуть розглянуті і ми передзвонимо кожному, щоб прозвітуватися, що конкретно ми зробили, аби стало комфортніше і тепліше.

Я вибірково телефонуватиму людям, які зверталися до нас щоб проконтролювати своїх підлеглих і поцікавитися чи задоволені городяни нашою роботою. На жаль, ми не можемо впливати на тариф, бо його затверджує уряд. Але  ми повинні зробити усе, щоб за заплачені гроші люди отримали якісну послугу.

Павло Карась, директор комунального підприємства теплових мереж «Черкаситеплокомуненерго»

реклама

Коментарі  

 
0 #9 сусід 06.12.2011 17:56
Цитую Тамара:
Перебуваючи на посаді директора департаменту економіки - озвучував інші речі....
Ким він лише небув! Цікаві кадри кує Чернівецький медичний інститут!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #8 проФФесор 30.11.2011 18:23
ми не можемо вплинути на тариф, бо його формуЄ уряд))))))))))) ))) :lol: . Уряд втановлює максимальний розмір, в меншу сторону тариф посунути можна, варто тільки сальце підтопити. Але кому це говорити, з миру по нитці - бідному рубашка, а наші керівники звикли до костюмів від Версаче
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #7 Спецназ 29.11.2011 09:25
Паша спасся від трьох кримінальних справ по тендерному комітету за розкрадання бюджетних коштів :lol: :lol: і взявся за нову стезю - "реформувати тарифи"! Хто б сумнівався: одаричевому племені все сходить з рук: поділяться нашими грошиками з ким треба - і все ПУТЬОМ!! :P
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #6 Спрага 28.11.2011 21:06
Де вода на будинках ТЕЦ? Де шукати правди
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #5 Черкащанин з Києва 28.11.2011 17:13
Цікаві підходи. Але це все задумки нового керівника. А чи не потоне він в рутині? Поки що звучить незвично сучасно як на наші реалії
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #4 Ізя 28.11.2011 16:35
Таки ДА!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #3 Тамара 28.11.2011 15:28
Перебуваючи на посаді директора департаменту економіки - озвучував інші речі....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-7 #2 Андрей 28.11.2011 15:04
молодець
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 Кирсан 28.11.2011 14:17
Ну і що.Зараз температура на вході до будинків 58 градусів.Це що,норма?
Чи якісний показник?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100