15380359_1256229877730356_6262477163876361635_n Як депутат міськради турбуюся про те, щоб було забезпечено життєдіяльність міста, тобіж життя тих, хто займається бізнесом, якимсь чином працює.

От сьогодні цікавився, яким чином можна буде перегнати комбайн з лівого берега на правий і навпаки? Отримати таку інформацію не зміг… При тому, що в облдержадміністрації мають займатися такими питаннями, адже в нас аграрна область!

Від ОДА мене переслали в службу автодоріг області, а там заявили, що це не зона їх відповідальності бо вони відповідають за дороги а не за дамби?! І порадили звернутись в укргідроенерго… . І це при тому, що крім комбайнів, може виникнути питання з іншим негабаритним транспортом. Що робити тим таки зерновозам?

Питання яке я підняв стосується саме ДОЗВОЛЕНОГО великогабаритного та великовагового вантажу. Адже, якщо їхати через Канів, чи Світловодськ через дамби ГЕС можуть виникнути проблеми із габаритами та вагою. На диво в службі автомобільних доріг, органі що за наші гроші забезпечує, чи має забезпечувати, безпеку руху НІХТО не знає вагових та габаритних обмежень дамб і при перекритті руху головної транспортної артерії області не розроблено нормальних і зрозумілих об’їздів для різного виду транспорту.

Причиною цього є жахлива непрофесійність керівників черкаського автодору, які з річними боями але призначені за принципом особистої сліпої та безумовної відданості обласним високопосадовця. Панове ну хоч когось призначте, що знає слово об’їзд, а не лише відкат!

До слова, я дзвонив і в Канів, але там мені повідомили, що директор канівської ГЕС, а також головний інженер зайняті, а інші, мовляв, не допоможуть… Бо там приймають людей з Вишгорода. Тобіж навіть мені як депутату знайти таку інформацію неможливо.

Міст потрібно ремонтувати. При ремонті будуть незручності. І це нормально. Але чому наша область ремонтує міст геніальною фразою керівництва черкаського автодору: раніше ж перекривали і всі викручувались … і зараз викрутяться… Я не хочу викручуватись! Я хочу чітко розуміти процеси в інфраструктурі області.

Шановні високопосадовці саме таке планування, а не нарада чи селектор, і є основою інвестиційного клімату…

PS Але на сьогодні в області розгорнулась справжня гонитва за перепустками через дамбу для себе, брата, свата, і коханки. Найближчі кілька місяців саме цей папірець буде відрізняти сильних світу цього від решти лохів…

PSS Дуже жаль, що обласна влада на старті так ганьбиться показуючи вкрай низький рівень кадрової політики. Дуже жаль… Бо саме на таких інфраструктурних проектах у всьому світі влада робить правильний піар та здобуває рейтинги. А у нас буде лише ненависть суспільства яке не може пересікти Дніпро до мажорів з перепусткою які будуть уособлювати владу. Дуже жаль…

Павло Карась

голова міської організації ВО «Черкащани», депутат міськради

*допис з "Фейсбуку"

реклама

Коментарі  

 
0 #7 Іван Ш. 07.07.2017 13:26
Пане Карась,я із Вами повністю хгідна,що обласна влада на старті так ганьбиться показуючи вкрай низький рівень кадрової політики.Ви є пригадайти хто в нас губернатор і як його було звільненео із обласної податкової,взам ін посади своєї він отримав від Тулуба"Ринок Фермерський" і цим все сказано,для нього голоавне щоб його бізнес процвітав,а не те де і в кого взяти перепустку через дамбу
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #6 федор принципиальный 28.06.2017 08:36
У паши язык до колен,научился у своего учителя одарыча-врать и ......
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #5 Верниволя 16.06.2017 12:47
Цитую Олександр:
Шановний пане, пане Карась!Прошу пробаченя, але чи є у Вас якісь конкретни пропозиції?
З повагою

Павле! Пропозиції тільки за гроші, на всі гроші облдержадмініст рації за місяць! Потрібно закінчувати шаровиків годувать! Відсутня компетенція, нехай ідуть полуницю збирать а Польщу!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #4 Олександр 15.06.2017 17:30
Шановний пане, пане Карась!Прошу пробаченя, але чи є у Вас якісь конкретни пропозиції?
З повагою
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #3 Щука 15.06.2017 17:29
Все це відбувається від низького рівня компетентності керівництва. В школі вчилися на двійку, диплом купили, посаду купили, а тепер коли конкретно потрібно працювати, роблять просто колапс! Ні до чого не навчені, відсутні будь які запобіжні і альтернативні заходи.Головне, що губернатор все це мовчазно потурає!
Героїчно мовчить і нічого не робить!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 Пенсіонер2 15.06.2017 13:56
Пане Карась, заради справедливості не плутайте облавтодор та Службу автомобільних доріг - це дві різні структури, з різними функціями та різними керівниками!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Пенсіонер 15.06.2017 13:43
Новий бізнес набирає обертів...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100