У мене брехня, тим паче з вуст Героя України, викликає протест і несприйняття. Адже Герой України завжди має бути моральним авторитетом, а не моральним виродком. Для мене взірцем слугує двічі Герой Радянського Союзу, наш земляк льотчик Степаненко та двічі Герой Соціалістичної Праці, також наш земляк Омелян Парубок. Це дійсно люди, які здійснили військовий та трудовий подвиг. А який подвиг здійснив Сергій Тулуб? Хай розкаже. І взагалі, чи можуть чиновники, так звані слуги народу, нагороджуватися цим високим званням? Що, процвітає Україна? Чи, може, добре живуть люди? У мене таке враження, що чим більше жебраків у нашій країні, тим більше Героїв України. Я б порекомендував Сергію Борисовичу публічно відмовитися від Зірки Героя. Це буде чесніше й моральніше. Цей крок очистив би його душу.

Ганьбою, як на мене, є правила, які запровадив губернатор у своєму, нині умовно, демократичному краї. Тулубославлення! Жоден губернатор за всі 20 років незалежності, та і при радянській владі перші секретарі обкому партії не дозволяли собі починати нараду та інші заходи зі звеличень і оспівувань очільника області. Всі мають вставати, бурхливими оваціями зустрічати губернатора і славити, славити, славити... непогрішимого безбожника Тулуба. Дике маніакальне божевілля!

А глянцевий журнал, випущений самим Сергієм Борисовичем як головою редакційної ради, інакше як безумством патологічного хворого не назвеш. 59 фотографій самославлення — такого Черкащина ще не знала. Рік роботи у Шевченковому краї перетворив Тулуба майже у Бога. Куди йому до жебрацьких медичних і освітніх закладів, до божевільних цін, які ростуть щоденно, до доріг, про які він сам казав, що лише на танках можна проїхати, до тарифів на житлово-комунальні послуги, які черкащани у більшості не в змозі сплатити. У нього до цих проблем немає ніякого діла. Зате примушує всіх себе славити, славити, славити! Тиран пропагує свою тиранію! Інакше не назвеш.

Тулуб є авторитарною, деспотичною людиною, яка ніколи не дозволить (з допомогою міліції, прокуратури, контролько-ревізійної служби, податкової адміністрації тощо) мати власну точку зору. Він розумово і психологічно не готовий сповідувати демократичні принципи, пропагувати свободу слова. Свідченням цього є результати соціологічних служб, які вже кілька разів доводять своїми дослідженнями, що губернатор Черкащини найгірший серед очільників обласей України.

Мета його перебування на цій посаді — не соціально-економічний чи гуманітарний розвиток Шевченкового краю, а мати якомога більше матеріальних дивідендів для себе і своєї команди.

Губернатор Сергій Тулуб в студії ОДТРК "Рось". Михайло Калініченко - ще гендиректор. Травень 2010 року

Губернатор Сергій Тулуб в студії ОДТРК "Рось". Михайло Калініченко - ще гендиректор. Травень 2010 року

До Черкас за його протекцією переїхала маса донецьких, які сьогодні обіймають найважливіші посади у владних коридорах. За деякими даними, таких майже півтори сотні осіб. Чому? Кожен із нас ставить собі це запитання. Що, у нас менш досвідчені і менш професійні фахівці? Думаю, навпаки. Тоді чому пан Тулуб поставив ставку на приїжджих? Та тому, що вони будуть виконувати будь-які, навіть злочинні, вказівки. Їм зовсім не болить душа за розвиток нашого краю, тому що вони чужинці.

І ще. Легко тримати у покорі всіх черкащан, особливо інтелігенцію, яка, на превеликий жаль, втратила своє принципове слово, плюхнулась у багнюку і лиже інородцю Тулубу, вибачте, зад, забувши про свою високу місію. Улесливість, холуйство, холопство і раболіпство — ось сьогоднішні ознаки еліти та інтелігенції на Черкащині, яка раніше вирізнялася твердою принциповою позицією і могла суттєво впливати на владу задля покращення життя людей.

Повірте, Тулуб — ворог не лише преси, він ворог усієї Черкащини. Тому своїм завданням вважаю пояснити людям його дрібну сутність. Шевченків край має очолювати гідна людина, а не надуманий аморальний Герой України...

Михайло Калініченко, колишній генеральний директор Черкаської ОДТРК «Рось»

*передрук, інтерв’ю медіа-групі «Антена»

реклама

Коментарі  

 
+3 #10 П*** 25.05.2011 10:46
Сергей Борисович! Огромное спасибо что Вы быстро разглядели это ***
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #9 Кликов 24.05.2011 20:27
Михайле, якщо ти такий чесняга, то я тобі рекомендую першому відказатись від звання "Заслужений журналіст України"***
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #8 vik 24.05.2011 19:34
А Тулубу треба сказати дякую хочаб за його інтелегентність та ставлення до людей. Я вважаю, що Черкащені просто пощастило з керівником.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #7 vik 24.05.2011 19:30
Важко зрозуміти чого добивається Калініченко. Щодо матеріального збагачення команди Тулуба то це не доказано проте як попередня команда підкувалась на Золотій підкові добре. Моя думка про Калініченка як про безпринципову і подлу людину.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #6 Денесяка Іван 24.05.2011 16:57
ЛИЗАВ , лизав і не долизав.........
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #5 Tyls 24.05.2011 16:57
"Інтелігенція, яка, на превеликий жаль, втратила своє принципове слово, плюхнулась у багнюку і лиже інородцю Тулубу, вибачте, зад, забувши про свою високу місію. Улесливість, холуйство, холопство і раболіпство — ось сьогоднішні ознаки еліти та інтелігенції на Черкащині" - Калініченко точно пише про себе. Забув чи шо, як поводився, коли Тулуб прийшов до влади)))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #4 Горгона 24.05.2011 16:37
Калініченко добалкається, як Гагарін долітався...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #3 Олена 24.05.2011 11:20
Яке лицемірство... гидко..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #2 Кликов 24.05.2011 11:11
Михайле, якщо бути справедливим то Степаненко і Омелян Парубок не твої земляки, так як і Тулубу. Ти такий же чуженець нам як і Тулуб, тільки із однією різницею, що ти Михайле родився в с. Маслівка Київської області, а Тулуб родився в м. Донецьку...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+20 #1 hitzay 24.05.2011 10:05
А если бы не уволили Калиниченка, сколько бы он еще хваленых од написалы бы Тулубу. Зарубили в зародыше великого чудогина :cry:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100