666 Всіх з Днем Прапора України!

Хочу нагадати, що це свято не держслужбовців, а народу України.

А то, наприклад, в Смілі після урочистого підняття прапора чиновником, виступили з коротенькою промовою знову таки чиновники (іншим слова не дали), керманичі міста поклали квіти до пам'ятного Знаку Небесній Сотні та загиблим АТОвцям, саме до того Знаку, котрий ще кілька днів тому самі намагалися демонтувати... і на тому все.

Так і тхнуло якимсь комуністичним парадом партії.

Але ми самі винні, що дозволили прийти до влади колишнім комунякам та регіоналам.

Сподіваюся, що в вашому місті сьогодні все було інакше.

А нам, сміляни, бажаю щонайшвидшого одужання і реального очищення влади!

Ілля Слободяник, активіст

опис з "Фейсбуку"

реклама

Коментарі  

 
-1 #9 ugas 01.09.2017 12:33
просто кретин
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #8 моня 01.09.2017 08:40
Цитую Віктор:
Враження від районного свята до Дня незалежності в с.Руська Поляна Черкаського району.

Вражень присутніх не "збирав", скажу своє. Був на святі з сім'єю, майже все сподобалось! Горілкою нікого не напували, гостям з сіл, району і області перед святом за традиціями гостинності столи мабуть десь накривали. Свято розпочалось як і було анонсовано о 18:00, бо 23.08 робочий день. Організація свята: розваги для дітей, безкоштовна каша для дорослих, виставка виробів з сіл району, розпродаж сувенірів, шашликів, солодкої вати, напоїв, морозива і т.д. Спочатку привітання від керівництва району, області, Оршанця, нагородження активістів. Виступи всіх учасників і колективів сподобались, завершували дійсно вже в темряві, оскільки після 19 години вже сутеніє, а виступаючих було багато. Трохи зіпсувало настрій і не дало добути свято до кінця холодна погода і забудькуватість взяти теплий одяг. Подяка організаторам і побажання влаштовувати такі свята для громади
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #7 Віктор 29.08.2017 15:33
Враження від районного свята до Дня незалежності в с.Руська Поляна Черкаського району.
Побував на районному святі. Вражений і підготовкою і проведенням. Непрофесійно, бездарно, без належної організації і без поваги до людей. Горілка – рікою, тому дуже важко було декому тримати на сцені слово. А того слова чекали майже півтори години, щоб «пани» повечеряли. Було боляче дивитися на діточок, які в тоненьких вишиванках по волі організаторів мерзли цілий день з 14 до 20 години, щоб виступити в темряві. Прекрасні столи хлібо - булочних виробів, що організували сільські ради, не могли навіть розумно розмістити, щоб вони стали окрасою свята. Як відомо на проведення цього «шабашу» було виділено 30 тис. бюджетних коштів – з наших з вами податків. Цікаво на що їх витратили? Можливо на премії чудо-творцям за бездарно проведену роботу? Хотілось би це знати.
Небайдужий глядач, який збирав враження присутніх.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-8 #6 Мр.О. 28.08.2017 09:29
Ну, шановний авторе, тут начебто вже не комуняки і не рИгілонали. А усі цілком у вишиванках і з "псевдопатріотич них" партій. Достатньо лише списки глянути на сайтах. А в цілому згоден.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-9 #5 стабилизец 25.08.2017 17:15
только по-прежнему слуги народные лучше хозяев живут (с).
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-13 #4 депутат 25.08.2017 15:22
Все правильно він каже, народ ніколи не був при владі і живе по одним законам, а чиновники, вони ж багатії, зовсім по другим, приклад з Артюх і таких прикладів сотні.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-14 #3 Пильний 25.08.2017 11:55
Українські чиновники - це слуги УКРАЇНСЬКОГО НАРОДУ. (Правильно звернув увагу на цей нюанс Пошліви). Але біда в тому, що вони здебільшого вважають себе господарями і народу і країни. Тому до них таке ставлення.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+19 #2 Цензор 24.08.2017 20:58
Невже наші чиновники не належать до народу України? Якесь дивне ставлення до них культивується. Лишень людина посіла посаду на держслужбі, її одразу чморять з усіх боків. Можливо таке ставлення з боку народу і провокує їх, подекуди, на антинародні дії?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Пошливы 24.08.2017 16:26
Смела, это комунорегиональ ный отстой. Во всём, даже в правильных словах этого молодого человека. Ну нет никакого народа Украины. Вы слышали про народ Франции, Венгрии, Польши?.. Есть украинский народ, читайте Конституцию Украины. Народ Украины - это выдумка Симоненка, чтобы хоть так унизить украинцев. Это как региональный язык, который и привёл к язве на востоке Украины...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100