Слепцовський Декілька сотень смілян сьогодні знову зібралися біля міськвиконкому, щоби висловити своє обурення нездатністю місцевої влади навести порядок зі справедливим нарахуванням плати за спожите тепло та в інших питаннях.

Зазначимо, що саме сьогодні сплив термін, який визначив голова Черкаської ОДА Олександр Вельбівець під час зустрічі з керівниками Сміли й громадою міста, яка відбулася минулого тижня. Замість виконання цього доручення сміляни знову зіткнулися зі свавіллям, на яке влада ніяк не реагує. Тепер замість відкритого діалогу вона взагалі ухилилася від зустрічі з містянами: принаймні протягом години ніхто з керівників міста до них не вийшов. Більш того: нікого з них не було в робочих кабінетах. Натомість керманичі потурбувалися про охорону: поліціанти стоять по всьому периметру міськвиконкому, а також усередині, спостерігаючи за тим, що відбувається. Заспокоїти обурених містян прийшов особисто начальник місцевої поліції.

Не знайшлося й ключа від великої зали, де зазвичай проводяться подібні зустрічі, тому люди змушені стояти на вулиці та у вестибюлі. Серед присутніх є депутати, громадські діячі, члени «Смілянської самооборони». Підтримати своїх земляків приїхав екс-мер Сміли Олексій Цибко. У натовпі лунають заклики перекривати автомобільні дороги. Обстановка залишається вкрай напруженою. Ось такий у нас понеділок: день закритих дверей…

Нагадаємо, ТОВ «Сміла Енергоінвест» розіслало смілянам платіжки за послуги, які давно не надає. Крім того, КП «Смілатеплокомуненерго» розіслало платіжки на тепло, поставлене в січні, з сумами, які сміляни вважають захмарними. 15 лютого до Сміли приїхав голова ОДА Олександр Вельбівець. За його рекомендацією очільник міста зібрав виконавчий комітет, щоб прийняти рішення про повторний перерахунок комунальним підприємством платіжок для населення. Смілянські владці також взяли на себе зобов’язання, що всі жителі отримають перераховані платіжки не пізніше 17 лютого, для того, щоб вони встигли оплатити їх. «Смілатеплокомуненерго» проводить службове розслідування.

52320298_378410572960307_3965153308481421312_n

52297621_378410579626973_7362388262553387008_n

Олександр Слєпцовський, журналіст

* Допис у «Фейсбуці».

реклама

Коментарі  

 
+4 #1 Пошливы 18.02.2019 21:48
Я думал, что Смеле "пороблено". Теперь считаю, что другого стадо, которое живёт в Смеле, и не заслуживает. Вы посмотрите, сколько людей пришло. Вот это практически все люди Смелы. Остальные бараны, с которыми можно делать всё что угодно.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100