реклама
Sucurity Police

реклама

За рік існування «Прочерк» став лідером серед інформаційних сайтів Черкас!

Рекордна кількість унікальних відвідувачів – понад 10 тисяч – зафіксована на нашому  сайті «Прочерк» у середу, 29 червня. Відповідні дані підтверджуються інструментом веб-статистики Google Analitics. Звичайно, рекорд викликаний гарячим інтересом до оперативної інформації про великий дощ у Черкасах, але для нашого сайту це – і безумовне визнання. Визнання того, що за рік існування «Прочерк» може аргументовано  претендувати на роль лідера з оперативного онлайн-інформування про життя Черкас і черкащан.

Від моменту заснування наша команда, яка працює над створенням сайту, обрала собі  чітку мету та визначилась із зразком, на який хочемо рівнятись.

Наш орієнтир – це правда. І в буквальному, і в іміджевому розумінні. Хочемо об’єктивно  інформувати про життя Черкас і області, роблячи акцент на гострих темах, яких потребує аудиторія. А іміджевий наш орієнтир – «Українська правда». Сайт, що є лідером в Україні з висвітлення та викриття життя політиків. Як провладних, так і опозиційних. Сайт, що є майданчиком дискусій людей з РІЗНИМИ поглядами. Людей, які МАЮТЬ свої погляди!

Наскільки ми змогли реалізувати наші наміри, судити нашим читачам. Але постійне зростання відвідуваності сайту нас надихає. ( Адже рік тому ми раділи 50-тьом унікальним відвідувачам на день! Нині ж середньодобова відвідуваність «Прочерку» сягає 3 тисяч). Так само нас надихає потік коментарів читачів – щодня їх надходить близько сотні. Гострі, кумедні, відверті та інформативні – репліки відвідувачів створюють особливий унікальний колорит нашому «Прочерку». Є тим змістом, що спокійно конкурує з матеріалами наших журналістів.

Якими ми будемо далі? Оперативними. Гострими. Цікавими.

Будемо, звичайно ж, конкурентоздатними. Адже конкуренти нас дуже дисциплінують. Особливо, якщо вони поважають свою аудиторію – не розміщують застарілу інформацію та  не пишуть нудні заголовки чи, взагалі, нудні новини).

Плануємо зробити певну ревізію рубрик та дизайну, аби краще відповідати потребам аудиторії у зручному та яскравому сприйнятті інформації.

Якщо «про це говорять Черкаси», значить Ви прочитаєте це на ПРОЧЕРКу).

Щиро вітаю Вас на нашому сайті!

Сергій Томіленко, засновник і керівник проекту «Прочерк»

реклама

Коментарі  

 
+3 #27 Читач 09.07.2011 14:02
Дуже нескромна і перебільшена заява. Вдаватися в деталі не буду - той, хто читає і бачить, зрозуміє сам.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #26 Козак 08.07.2011 11:26
Цитую УП-с:
УП - це мало не стовідсотково ВЛАСНИЙ контент, а не передруки. ;-)


Політика УП (Притули) є досить непатріотичною. Схожо редакційні статті пишуть роботи. Вони тіпа незалежні, обливають брудом всіх підряд і владу й опозицію. Чим несуть невиправну шкоду Україні, бо забувають, що ЗМІ це в першу чергу засіб пропаганди, навіть зомбування. Саме тому наші люди такі зневірені.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #25 Козак 08.07.2011 07:41
Не задирайте носа до часу. ***
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #24 УП-с 04.07.2011 13:17
Дуже гучно заявлено:"Іміджевий наш орієнтир - це "Українська правда".Похвально. Але не забувайте, що УП - це мало не стовідсотково ВЛАСНИЙ контент, а не передруки. ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #23 весна 03.07.2011 20:04
только вот с заголовками перебор иногда, желтые, с намеком на сенсационность заголовки - это не ваш уровень
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #22 Марко 03.07.2011 19:46
Дійсно сайт найцікавіший з усіх основних інформаційних на Черкащині.Приємно було взнати що Сергій Томіленко серед засновників.Професіоналізм відчувається.А певні зауваження віднесемо на період росту .Успіхів.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #21 Амелі 02.07.2011 23:03
Прочерку ще б дуже не завадив фотокор пристойний. Набридло дивитися на фотки мильницею.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-25 #20 Неформал 01.07.2011 17:20
Цитую Злой:
...Натырили...

иди глянь, там везде подписи стоят, кто автор фото. это слово твоё в данном случае неуместно.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #19 Елеонора 01.07.2011 16:24
Цитую Федір:
хтось ходе і мінусує всі привітання :) не мінусуйте, і у вас скоро буде свято :)

Абсолютно с вами согласна!!! Не проще ли написать в комментарии все что не нравиться на этом сайте, а не перечитывать и ставить минуса??? ну народ у нас, капец просто :sad:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #18 Елеонора 01.07.2011 16:20
Цитую Черкащанин2:
А иногда прочерк берет и сокращает написанный пост в два раза - тем самым перекручивая смысл. Вы уж пожалуста или не сокращайте или не пишите весь пост)))))

да-да!!! есть такое!!! или ссылки обрезаете! :sad:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100