Рудик Пряма мова 19 березня минув місяць Великого Посту. Час, коли варто подумати не лише про духовні речі, а й про тих, кому особливо важко в житті: знедолених, безпритульних, інвалідів, самотніх та всіх, хто опинився в складних життєвих умовах.

9 240 – саме стільки дітей-інвалідів, інвалідів І та ІІ категорії, ветеранів та інвалідів війни, учасників АТО в Кам'янці, Смілі, Кам'янському, Смілянському районах та населених пунктах 198 в/о Черкаського району. А скільки таких людей по всій Черкащини, знають лише працівники соціальних служб! Комусь потрібен слуховий апарат, комусь милиці, комусь інвалідний візок. Дехто не може знайти необхідіні дороговартісні ліки. І таких прикладів дуже багато.

Як допомоти?

Як зробити так, що поки держава не в змозі надати допомогу всім нужденним, нікого не забути?

Про все це говорили на зустрічах з представниками всіх релігійних громад (незалежно від конфесійної приналежності), терцентрів, громадських та благодійних організацій в Черкасах, Смілі і Кам’янці. В ході зустрічей "сплили на поверхню" факти, які підтверджують правильність обраного нами шляху.

Взяти для прикладу Степанки, що в Черкаському районі. Піднімається під час наради пастор Іван і говорить, що в нього в церкві є милиці, в яких на сьогодні не має( і слава Богу) потреби у мешканців села. А в селі Леськи, є людина, якій потрібні ці милиці, і які вона не може придбати. Або ось ще. В Кам'янці є релігійна громада євангелістів. Кожного року, за їхнього сприяння, для мешканців району проводили безкоштовне медобстеження. Але так сталося, що в минулому році депутати райради не виділили кошти на проведення цієї акції, і люди залишилися без обстеження. Не менше подібних прикладів у Смілі і Смілянському районі! Саме тому, аби спростити можливість людям знаходити і отримувати необхідне, після проведення наради вирішили:

- створити он-лайн платформу в Facebook - "Підтримай ближнього", де буде оприлюднено максимально повний список того, що є у благодійників, і що можуть безкоштовно отримати нужденні з усіх районів мого окургу;

- сформувати загальний, скоординований план дій на 2018 рік і перейти до його втілення в життя, і спільно працювати над його втіленням!

Приєднуйтеся до нашої платформи!

Сергій Рудик, народний депутат України

* Допис у «Фейсбуці».

реклама

Коментарі  

 
+2 #9 Лев 25.03.2018 11:01
рудик,озвучь будь ласка в яких полит.проектах ты, шут гороховый, состоял?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+19 #8 Марцепупа 21.03.2018 23:52
Рудик - тушка.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #7 Пильний 21.03.2018 22:25
Хай би цей Рудик прочитав попередній матеріал і зайнявся виродками з поліції. Може б тоді якась повага до нього була... А то все піжонство за державний кошт і Нью Васюки...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #6 !!!!!!! 21.03.2018 20:54
А таке світле майбутнє обіцяв поки обирався.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+17 #5 Fox 21.03.2018 14:21
продай одну з авто своєї дружини...ти ж в інтревью казав вона 100 тис $ коштує, ось тобі і допомога нужденним.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #4 Чигиринец 21.03.2018 11:28
Зубика не тронь,он уже всех Чигиринцев счастьем обдарил. Зачем столько негатива на его светлость- зубика,его очень любит вся Чигиринская рай рада,а особенно голова этой зрады-слубська, регионалка по духу и совести.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #3 Prof 21.03.2018 10:26
Держава не може, а він зможе. Не хіло накрав.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+18 #2 Прикольный покемон 20.03.2018 19:43
Зубика в чём то напоминает. Такой же приколист. Тот газ нуждэнным провести на уши обещал, а этот, им же, вешает страничку в фейсбуке. А гаджет и доступ в сеть он им после выборов будет обещать? Или они по своему мысленному вайфаю туда заходить будут, чтобы початиться с безьхатьками всех стран и порыться в предлагаемых виртуальных обновках? Помнится он электрообогрева тель старушке подарил и теперь той становится жарко только при виде счетов за электричество.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #1 виборець 20.03.2018 19:30
Цитата: Як зробити так, що поки держава не в змозі надати допомогу всім нужденним, нікого не забути?
А для чого тоді ви потрібні?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100