Кілька тижнів тому  провела нараду  з керівниками культурно-розважальних закладів, нічних клубів, всіма, хто перебуває у "чорному списку" департаменту муніципальної інспекції щодо несанкціонованого розклеювання рекламних афіш та оголошень. Розмова була довгою і непростою.
Врешті-решт, ми домовились - стовпи, паркани і дерева залишаємо у спокої. І причиною того є не тільки каральні заходи до порушників, а й розуміння того,  що це наше рідне місто і тривалу практику його бездумного руйнування треба припиняти.

Разом з тим керівники нічних клубів та Палацу культури "Дружба народів" жалілись на те, що на афішах хоч і стоїть назва їхнього закладу, проте організацією гастролей і розміщенням реклами займаються іногородні продакшн-студії.  Керівники закладів у Черкасах, де проходять вечірки та гастролі, мовляв, попереджають заїжджих організаторів про неприпустимість роміщення реклами на стовпах та про проблеми, які може створити їм муніципальна інспекція. Але такі попередження ігноруються.
Тому на сьогодні наша боротьба зі злісними розклейщиками афіш на стовпах вийшла за межі міста. Знову свіженькими афішами про конкурсний відбір Кіркоровим і Ані Лорак, а також про гастролі Кузнєцова і Кривошапко рясніють опори ЛЕП, паркани довгобудів, опори мостів. На директорів продакшн-студій - організаторів конкурсів і гастролей - сьогодні складено протоколи про адміністративні правопорушення. Так, складено протокол на директора київської "Френс-продакшн", мешканця м. Симферопіль за організацію розміщення реклами у несанкціонованих місцях. Ще один протокол складено на ПП Ежель, мешканця м. Київ,  за організацію несанкціонованого розміщення реклами гастролей Кузнєцова-Кривошапко.
Попереджаємо також всіх черкащан-заробітчан (в основному, це підлітки, яким дають заробити 30-50 гривень) про те, що вони несуть солідарну відповідальність з керівниками продакшн-студій та  власникіами закладів, які несанкціоновано розклеюють рекламу.  Наші інспектори часто ловлять таких заробітчан за руку. Далі - штрафуємо. Штрафи високі - до 1360 гривень (для ПП та юридичних осіб - до 1700 грн.).

Ольга Швець, депутат Черкаської міської ради, Директор департаменту муніципальної інспекції Черкаського міськвиконкому

* передрук, пост на персональному блозі

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100