DSC1078 Про спортивні рейтинги:

– Черкащина продовжує нарощувати спортивний рейтинг. Не лише за виступами спортсменів на головних аренах країни та світу, а й завдяки роботі дитячо-юнацьких спортивних шкіл. Адже високі результати на змаганнях всеукраїнського та світового рівнів наших атлетів багато в чому – заслуга тренерів, які вкладають свої сили та досвід у кожного свого вихованця.

Нещодавно профільне Міністерство оприлюднило рейтинги кращих спортивних шкіл. У лідерах – дві наші спортивні школи: Обласна спеціалізована дитячо-юнацька школа олімпійського резерву та дитячо-юнацька спортивна школа №2 Черкас. ОСДЮШОР посіла ІІ місце у рейтингу 2017 року серед спеціалізованих дитячо-юнацьких спортивних шкіл олімпійського резерву другої групи та отримала свідоцтво про надання вищої категорії. Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа №2 ЧМР отримала диплом Міністерства молоді та спорту України за ІІІ місце в рейтингу 2017 року серед дитячо-юнацьких спортивних шкіл другої групи.

Наша мета – зробити Черкащину спортивною столицею України. Маємо для того усі можливості. Поступово покращуємо матеріально-технічну базу для тренувань, розвиваємо спортивну інфраструктуру. Працювати у цьому напрямку продовжуємо й надалі. Водночас збільшуємо кількість змагань всеукраїнського рівня, які приймає Черкащина, що також є умовою спортивної промоції області.

Про рекорди:

– Одним з прикладів якісних змагань всеукраїнського рівня, які пройшли на Черкащині, став Кубок України з хортингу. Цими вихідними наші хортингісти, не тільки продемонстрували яскраві виступи, а ще й встановили національний рекорд. Вони створити найбільший логотип хортингу. Долучилися до дійства понад 150 осіб. Зафіксував це досягнення представник національного реєстру рекордів України.

Загалом всеукраїнські змагання з хортингу, які проходили у розділах «двобій, «форма», та «показовий виступ», об’єднали майже 340 спортсменів. Вони прибули з 14 областей та м. Києва.

Спорт єднає духом та тілом! Хортинг – не тільки бойове мистецтво. Це цілий комплекс із фізичної підготовки, самовдосконалення, морального, духовного та культурного виховання, наближення до українських традицій. А хто пам’ятає свої традиції, той переможе.

Про створення обласної асоціації ветеранів спорту:

– Розвиток інфраструктури ветеранського спорту Черкащини на всіх його рівнях, підтримка організації спортивних змагань ветеранів та їхньої участі не лише в обласних, а й всеукраїнських та міжнародних турнірах – цими та іншими питаннями займатимуться члени обласної асоціації ветеранів спорту Черкащини. Таку Асоціацію ми нещодавно створили, провівши в обласній адміністрації розширене засідання спортивного активу ветеранського руху. Тоді ми спільно обговорили шляхи вдосконалення діяльності ветеранського руху, зокрема й підтримки з боку влади.

До складу Асоціації ввійшли як спортсмени, так і представники органів влади. У подальшому ж ми плануємо спільними зусиллями вибудувати так звану спортивну вертикаль, аби підтримка ветеранського спорту здійснювалась і на рівні районів, міст та громад.

Костянтин Омаргалієв, заступник голови Черкаської ОДА

*Допис з сайту облдержадміністрації

реклама

Коментарі  

 
+3 #3 Черкаський спорт 26.12.2018 17:16
Ржу как Лавров!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #2 Шурик 21.12.2018 00:22
Очень похоже на доклады советских ответственных товарищей на различных
Мероприятиях. Догоним и перегоним!
К сожалению , спорт в Черкасской области в полной ж.пе. Кстати , благодаря таким вот деятелям.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #1 иван 20.12.2018 13:16
Бред!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100