2 серпня на сесії Черкаської міської ради за пропозицією департаменту економіки та розвитку Черкаського міськвиконкому та за активної підтримки міського голови Черкас Сергія Одарича і його більшості у міській раді було дозволено продаж будівлі міського кінотеатру «Україна» - без збереження профілю його діяльності.

І це – у той час, коли у місті вже практично не залишилось можливості доступного якісного відпочинку для дітей та молоді. Чи варті кошти, що надійдуть до бюджету, позбавлення можливості майбутнього покоління культурно зростати і розвиватися?

Та навіть з управлінської точки зору, цей крок є необдуманим. Продаж нерухомості у центрі міста під час кризи – виправданий лише з точки зору того, хто зацікавлений у швидкому розпродажі  міського майна.

До слова – того ж дня, з подачі міського голови також було дозволено до продажу комплексу будівель Черкаського міського Будинку культури імені Івана Кулика по вулиці Енгельса, 54. Який об’єкт буде наступним?..

Депутат Черкаської міської ради Віктор Білоусов

*коментар для «Прочерку»

реклама

Коментарі  

 
0 #30 Андрющенко 13.08.2012 15:32
И звали ее Татьяной
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #29 Гоменюк 13.08.2012 13:28
Нехай краще розскаже як його підлеглі перевіряють підприємства, які виробляють хліб, мясо і тп. Ота в красних штанах із людей три шкури здирає...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #28 Кость 13.08.2012 00:56
Бараніти не треба, "заробляє" кінотеатр )))))))) Впасти.....10 років живе на відкати від оренди, порішані О. з К., а прокат збитковий на 300% !!!
Пану Білоусову треба мізки включати, а не режим"пропаганда"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #27 Оленка 12.08.2012 23:45
Шановний Віктор Білоусов, а чого це юрист міськвиконкому Наталья Даньковська, раптом стала довіреною особою кандидата в народні депутати України Жуковської (Додаток 14 до постанови Центральної виборчої комісії від 8 серпня 2012 року № 212)? Це ж якась корупція виходить! А ще казали "ми Жуковську не піаримо за міський рахунок - це просто спонсор міських заходів".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #26 Петро 12.08.2012 23:33
Вы совсем уже все попутали? Когда это Белоусов был в коалиции с Одаричем? Кого-кого, а Белоусова в симпатии к вольным демократам не заподозришь? Он всегда особняком стоял и отстаивал интересы города!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #25 Совесть 11.08.2012 12:21
Цитую Ирина:
Правильно Білоусов ставить питання. Спочатку продали землю під ДОКом, Темпом, АЗОТом, потім готель Черкаси, тепер кінотеатр Україна і Будинок культури. А від тих коштів місто покращилось?
А кто з Одарычем в коалиции был и голосовал как мер захочет не Белоусов случайно? то напрегите память а сейчас что выборы?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #24 Гость 11.08.2012 09:20
Цитую Черкащанин2:
Так Вы ж с социалистами собирали подписи о снятии Одарыча!!!! Куда вы их дели? На что обменяли? Болтать только и умеете......

Вы скажите, что с социалистами можно сварить?
Законы сделаны так, чтобы ты администратора не достал.
Практически Гарри Потер уничтожил областной промышленный центр.
Все, что им начато ничего не доведено до конца,
отсутствует системность,а грязь кругом.
Ну как в ридном селе.
Ларьки растут кругом еще больше, чем было раньше.
Посмотри вокруг Дворца, какие бабло были вложены, а порядок стал лучше?
Как не было, так и нет.
Все по сохло, грязь кругом,газоны в ,,,,ме и кроме сорняка ничего не растет.
И загляните на территорию к Белоусову.
Вам будет все понятно,кто в доме хозяин.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #23 Гость 11.08.2012 09:00
Цитую МВК:
і що? Пан Білоусов готовий утримувати кінотеатр "Мир" за свої гроші? Чи вічно готовий проїдати бюджет разом зі збитковим убогим кінотеатром "Україна", до якого вже років 5 ніхто не ходить, крім гопоти попити пиво? Чи Білоусов забув, що всупереч його істерикам Кулика переїхав до утричі більших і відремонтованих приміщень на тютюновій? А якби його воля, діти лишилися б у сараї по Енгельса?
Леніна ще на площі не вистачає?
Комунізм -це діагноз, невиліковний.

Ну, ты и *******л батенька.
Ты хоть имеешь представление, что такое хозяйственник в полном смысле слова?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #22 dfk.irf 10.08.2012 10:04
Пан Одарич продає кінотеатр Україна не вклавши в його розвиток ні копійки з міського бюджету.Колектив сам заробляє собі на зарплату. на утримання приміщень.на сплату податків.А чому Одаричу не продати КП ЧЕЛУАШ який повністю фінансується з міського бюджету.Нехай продає це дійсно збиткове підприємствою.Так ні він виділив КП ЧЕЛУАШ 5 млн.грн.на ремонт доріг без проведення тендеру.Питанні до пана Одарича- нафіг таке підприємство як ЧЕЛУАШ яке немаленьник тягарем лежить на міському бюджеті.чи пан Одарич має відкати!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #21 Оксана Колісник 10.08.2012 09:25
Цитую Зарина:
Ты МВК со своим ОДАРЫЧЕМ, УДОД и КРАМАР И душу уже дьяволу продали, это понятно,вы ведь не люди рожденные в Черкассах,а товарищи залетные, а потому вам и не жаль ничего.
Та ні, тут свої, народжені у Черкасах вправляються "під контролем". Їм - не жаль. Вони бідні ментально. Навіть коли їздять на крутих тачках, кабаніють від щедрої білкової їжі, мають пристойний (може й престижний) прикид. Їм для себе буде завжди мало - в дитинстві, як правило, недополучили. І вони завжди намагатимуться оббирати інших, самовиправдовую чись, що у них... ще мало. А моральними гальмами їх батьки не забезпечили й поготів.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100