реклама
Sucurity Police

реклама

Температура у Богдасі минулої неділі підскочила несподівано високо – аж до 39,8 ° С. Він плакав і стогнав, Андрій ухопив його на руки, носив по кімнаті, намагаючись заспокоїти, і без упину міряв температуру. Цифри на табло щохвилини зростали, а вдома – тільки слабке жарознижувальне. Викликали «швидку». Потягнулись важкі хвилини очікування. 10, 15, 20… Знесилена дитина заснула. Скориставшись моментом, чоловік з’їздив до аптеки за панадолом, і змусив мене збирати речі у лікарню.

«Швидка» приїхала вже тоді, коли у синочка температура знизилась до 38° С, тобто ми чекали близько години. Лікар оглянула хлопчика, перевірила викинутий підгузок із випорожненнями і почала писати направлення до лікарні. До речей сказала покласти і панадол. Підганяла, щоб швидше збирались, бо багато викликів. Відмовилась дозволити нам їхати у татковій машині, бо, мовляв, ми скористаємось цим, щоб не приїхати до лікарні. Тобто виходить, що ми викликали «швидку», тільки, щоб нас довезли до лікарні, та ще й ІНФЕКЦІЙНОЇ! До моєї сусідки по палаті, у чиєї 2-річної доньки трапилась блювота, «швидка» їхала близько півтори години. Їх теж просто забрали до лікарні. Таке собі комунальне таксі із запізненням у годину…

У лікарні (підкреслюю – ІНФЕКЦІЙНІЙ) гарячої води не виявилося. Гідравлічні випробування і порив, який завадила ліквідувати злива. Зрозуміло, що відсутність гарячої води компенсується присутністю електрочайників практично у всіх мам у палатах дитячого відділення. Щоправда, розетки чомусь знаходяться на стіні, під якою стоять ліжка, тобто чайник можна увімкнути, тільки поставивши його на ліжко, або із подовжувачем. І час від часу санітарочка обходить палати і просить мам сховати чайники, «бо прийшла комісія». Пожежна безпека, словом…

За день перебування у лікарні у нас температура не піднімалась, тому ми просто втекли додому.

Я не скаржуся на медиків. Я підписала папірця у лікарні, де значилось, що поводженням з боку медичного персоналу я задоволена. У мене претензія до міської влади. Чому у місті всього одна дитяча бригада «швидкої»? Чому вона практично не має медикаментів? Чому на це немає грошей у бюджеті? Чому у інфекційній лікарні, де є дитяче відділення, немає гарячої води? Чому у місті натомість стоїть пусткою величезна обласна дитяча лікарня, яка жодній дитині не може допомогти?

Галина Березенко, журналіст, молода мама

* пост на персональній сторінці у мережі Facebook

реклама

Коментарі  

 
+2 #8 Инна 11.07.2011 11:24
Ну не скажите прям за медиков! так усердно их защищаете, они такие же продажные как наша власть и такие же охреневшие. денег нет- делать не будем, но в последнее время вообще зажрались: неделю как выписалась с больницы для того что бы врач был более внимательным дала денег (не мало), но ему видимо показалось мало - отношение никакое, я ему жалуюсь на боль, температуру, а он меня на выписку готовит:(((
а медсестры - это вообще ужас, такие хамки, что бы не плохое самочувствие, то еще бы и по морде надавала!
так что, Вы за власть где-то правы, но выгораживать медиков не стоит - ВСЕХ, может вам попались нормальные, но большинство явно не такие.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #7 Ігор 10.07.2011 21:38
Шановні дописувачі поважного ПРОЧЕРКУ доводжу до вашого відома що дитячих бригад по місту не 1 а декілька (в залежності від часу доби)але в час пік вони не в змозі вчасно прибути на всі виклики. А згідно з інструекцією всі хворі з ГЕК(це діагноз данної дитини )госпіталізуютс я в інфекцію. Я вдячний автору статті за розуміння роботи медиків особливо швидкої. Адже викликів в час пік повно а бригад...І навіть не вина влади міста в цьому а вина наказу міністерства про кількість бригад на місто.Це потання треба вирішувати але як?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #6 Владимир 10.07.2011 18:00
Цитую дед панас:
А почему не написали эту претензии там, в больнице, когда бумажку подсовывали? То как воспринимать этот текст?
Там не имеем, тут - имеем?

А разве больница ответственна за отсутствие горячей воды и 1 детскую бригаду "скорой"?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #5 Автор 10.07.2011 18:00
Пояснюю персонально для дед панас: "У мене претензія до міської влади". А медики і так роблять, що можуть. Ви, вочевидь, ніколи не були в лікарні, і не бачили документа, про який ідеться. А ще - певне, не знаєте, що "швидка" утримується за кошти міського бюджету, а наявність гарячої води у лікарні - це турбота міста, а не персоналу лікарні, оскільки гаряче водопостачання централізоване. Так от - у підписаному мною документі НЕМАЄ пункту ПРЕТЕНЗІЇ ДО МІСЬКОЇ ВЛАДИ.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #4 Злой 10.07.2011 17:52
Дедуля Панас, смотрю у вас совсем со зрением плохо.
В статье написано: Я не скаржуся на медиків.

У человека претензия к городской власти.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #3 весна 10.07.2011 17:32
Цитую дед панас:
А почему не написали эту претензии там, в больнице, когда бумажку подсовывали? То как воспринимать этот текст?
Там не имеем, тут - имеем?

це точно, треба було питання ставити, коли в лікарні папірці підписували, у нас так скрізь: претензій не маю - але "неприятный осадок" залишився
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-7 #2 дед панас 10.07.2011 16:38
А почему не написали эту претензии там, в больнице, когда бумажку подсовывали? То как воспринимать этот текст?
Там не имеем, тут - имеем?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Арсений 10.07.2011 14:50
Гнать надо таких как Стадник с..... й метлой. Ничего кроме самолюбования по ТВ не видно, и *******. Всю социалку он давно запорол.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100