Доброго дня, шановні пані та панове, ті, кому  лише 18, або ті, кому  вже, слава Богу, за 35, 45, 55 і більше!

Особливості моєї роботи ( я тренер з Успіху)  дають  унікальну можливість спілкування з різними за віком,  соціальним статусом і поглядами людьми. Мої клієнти – це, як правило,  звичайні, але рішучі  і сміливі люди. Ще б пак – не кожен  наважиться зробити виклик  наболілому  і поставити крапку там,  де протягом  усього свідомого життя стовбичила  остогидла  кома.

 На жаль, дехто з вас  вже відчув на собі, як  штучно визначений суспільством  віковий ценз  «… до 40 років» обрізає крила  і вбиває  навіть ненароджені мрії і бажання. Все, думаєте ви,  нічого радісного мене вже  не чекає,  нікому я не потрібний -  от і старість на порозі, пенсія,  фінансова скрута,  болячки та багато інших невтішних речей.  Можна довго  доповнювати сумний перелік, але значно приємніше  і корисніше  подивитися  на ситуацію з іншого боку.

творчі роботи клієнтів

творчі роботи клієнтів

Питання , з якими частенько звертаються до мене – це допомога у пошуку  Себе Нового.  Радію від того, що кількість прагнучих  до Щасливого Майбутнього поступово зростає.

Ми познайомились з Іриною в той момент, коли вона чітко усвідомила необхідність кардинальних змін. Пригадую нашу першу зустріч.

- Я прийшла  за порадою. Мені  розповіли про Вас ті, чиї життєві негаразди залишилися в минулому. Я бачила результат на власні очі.

- Уважно слухаю,  –  відповіла  я

- У мене великі проблеми! Я не маю сил з ними боротися.  –  розпочала  Ірина…

Ірина  -   приваблива  47 річна черкащанка. Звільнена з  установи за скороченням. Єдиним  прибутком  сім’ї  залишився заробіток чоловіка. Навчання двох  доньок студенток вимагало значних фінансових витрат (кредит).  Хворі батьки потребували особливої уваги.  Гіпертонічна криза і загострення всіх хронічних хвороб прискорили появу  розпачу і депресивних ознак . Намагання знайти нову роботу були безрезультатними.

…Уважно слухала історію  цієї жінки.  Один за одним перед моїми очима пройшли події із її життя.

- Відчуваю себе в глухому куті . Хочу знайти вихід. Допоможіть мені. –  закінчила гостя.

Момент усвідомлення необхідності кардинальних змін завжди переломний і болючий. Це особливий період  -  час примирення з минулим і початок  побудови  власного майбутнього.  Люблю цю мовчазну  і безцінну  мить – декілька секунд глибокої і змістовної тиші – Величний  Момент Істини і Вибору, в якому  народжується  довгоочікуваний зв’язок між Питанням і Відповіддю.

- Хочеш, я відкрию тобі таємницю?

Ірин погляд  говорив сам за себе …

- Повір мені. Щойно відбулося чарівне перетворення твоїх проблем в Нові  Можливості. Усвідом і прийми це. Щиро подякуй Богові за подарунок долі – безцінний життєвий досвід. Тепер сміливо зазирни у Своє Щасливе  Майбутнє.  Побач себе успішною і процвітаючою. Плекай свої Мрії і прагни їх здійснити. Запам’ятай назавжди: ти  сама твориш свою реальність і вже сьогодні закладаєш  фундамент завтрашнього дня. Живи в повній гармонії із Всесвітом . Так є і буде  до тих пір, поки ти цього  бажаєш.

Наступні зустрічі були короткими і продуктивними.  Трансформаційні бесіди допомогли їй позбутися остогидлих ляків. Вона повірила собі і в себе, відокремила очікування оточуючих від власних бажань (і усвідомила необхідність їх реалізації), сформувала бачення свого Майбутнього, самостійно відкрила в собі нові внутрішні ресурси, визначила той напрямок діяльності, в якому б повністю і з великим задоволенням реалізувалась, гармонізувала стосунки із близькими і рідними людьми, опрацювала детальний  план дій. І головне – щоденно робила кроки на зустріч поставленій меті.

Відкрию невеличкий секрет. Коріння звичайнісінького дива завжди сягає  дитинства. І наша історія не є виключенням. Хист онуки, щодо вишивання, бабуся помітила  ще з малечку. Тому всіляко сприяла розвитку творчої натури. Душа Іри завжди прагнула творити, але доросле життя внесло свої корективи. Улюблена справа стала  просто  захопленням, а оригінальні роботи, якими вона щедро обдаровувала рідних,  друзів і знайомих розійшлися  вже далеко за межі Черкас. Мрія присвятити цьому життя  залишалася поки що недосяжною.

За 2 місяці нашої партнерської роботи Іра, завдяки своїй наполегливій праці над собою, досягла перших серйозних результатів –  бажане, нарешті, ставало дійсним!

творчі роботи клієнтів

творчі роботи клієнтів

Телефонна розмова з давньою знайомою із Києва була приємною несподіванкою, а пропозиція щодо участі у столичній виставці народної творчості – неймовірним сюрпризом. Ця подія була знаковою. Місяць потому  Іра отримала  декілька  серйозних замовлень. Поступово формується коло місцевих  клієнтів.  До справи активно залучаються донечки. Всебічна підтримка чоловіка додає віри в себе, а маленькі сімейні  перемоги  дарують гармонійні стосунки, наповнені щирістю і любов’ю. Приходять креативні  ідеї і виникають  нові можливості, а щоденна праця стає легкою і бажаною.  Перші сміливі кроки вважаю доволі вдалими, але остаточний результат її справи залежить від повної відданості поставленій меті.

Українська земля щедра на талановитих і обдарованих  людей. В кожному із нас живе унікальна особистість. І Ви не є виключенням! Якщо незадоволення власним життям пригнічує, а прагнення  змін на краще не дає спокою - спробуйте відшукати те, що зробить Вас найкращим і найуспішнішим серед нас. Почніть вже зараз. Ви – архітектор власного життя. А для більшої ефективності краще заручіться підтримкою спеціалістів.

І, на останок, запам’ятайте:  лише за Вашим  Власним  Вибором  фініш може  перетворитися  в новий старт! Бажаю Справжніх Успіхів!

Валентина Савченко, тренер з успіху, Черкаси

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду

http://sensei2011.livejournal.com/

реклама

Коментарі  

 
-2 #15 Єлєна 01.09.2011 16:35
Добре, що Ви вирішили написати саме на цю тему. Люди після сорока дійсно мають психологічні проблеми. Знаю це по своїм мамі навіть.. Але складно їх не мати, коли у будь-якому оголошенні щодо роботи ледь не жирним кеглем "ДО 40 РОКІВ" або ще краще "до 35". :cry: таке відчуття наче людина у 40 стає інвалідом.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-10 #14 Позитивия 01.09.2011 09:52
Верю в человечество! Верю в Украину! Верю что наш мер, на данном этапе развития нашего города и страны, самый лучший и это именно тот человек, которого мы с вами, дорогие черкасцы, заслужили! Человеку всегда случаются на жизненном пути препятствия и независимо от их количества, ценность в том - как вы их воспринимаете - в позитиве или негативе! Все в наших руках, наша жизнь и образ мышления зависит только от нас. А тренер, успеха или счастья, все равно как назвать, на нашем пути как лучик, который помогает, вдохновляет двигаться осознанно в правильном направлении, и стремиться именно с той скоростью при которой вы не разобьетесь, а с комфортом достигнете пункта назначения! Во всем мире знают кто такой тренер Успеха, а мы так реагируем, просто стыдно читать! Читайте Приятные новости, смотрите увлекательные, вдохновляющие фильмы, любите друг друга, каждое мгновение уникально и особенно важно! Цените время, Любите себя!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-12 #13 Успішна 30.08.2011 16:06
Валентино! А я приємно здивована, що є ще люди, які прагнуть не лише самі стати успішними...а й "тягти за вуха" тих, хто хоча бути серед нас, УСПІШНИХ!
Народе! Впустіть у себе віру, і змінюйте своє бачення, думки та життя!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #12 Фиш. 30.08.2011 15:43
МММ по Черкасски,а тренер что делает,пусть будут тренера и по болтовни.Страна Советов закончилась, а как хочеться Советовать.... бесплатно? Конечно нет.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #11 Старий знайомий 30.08.2011 15:12
Чи маєте Ви моральне право чомусь навчати людей і чи маєте відповідну освіту для цього? Повідомте також довірливим громадянам скільки коштують ваші послуги?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #10 панночка 30.08.2011 12:50
Трепаться все могут, а взять бы и организовать предприятие из тех кому за... Наш народ, просто не весь такой, кто может что-то придумать, но если их направить в нужное русло, то китайцев бы точно от нашего рынка отвадили. А мы трепимся о компьютерных програмах и ходим в китайских трусах.НУ это уж точно мало что зависит от губернатора, мэра и еще меньше от милиции.Вместо пособия по безработице, нужно дать льготы по налогу тем работодателям, кто будет выпускать нашу продукцию силами людей предпенсионного и пенсионного возраста. И нечего острить по поводу наших вышивок,это искуство и его нужно ценить.Не можете дать работу,пусть будут тренера и то полезней болтовни некоторых
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #9 Фиш. 30.08.2011 12:34
"Вы думаете от двух человек все зависит? :) Вы очень далеки от реальности."
Нет мы далеки от лохотрона. Это вы далеки от реальности, рыба гнеет с головы, а чистят как всегда с хвоста.
" Все зависит от людей, в данном случае от начальников и работников гос. органов. Той же милиции" Вот видите сколько работы, только начните с головы, а потом реклама шаленный успех.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #8 Верить в себя! 30.08.2011 12:27
Чтобы быть счастливым, нужно постоянно стремиться к этому счастью и понимать его. Оно зависит не от обстоятельств, а от себя!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #7 Сенсей 30.08.2011 09:36
Джинсуха, причому не "Техас", а поганої якості Китай. "ADIADS" :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #6 gjgh 29.08.2011 20:08
джинсик-джинсик, нехорошо :-x :-x :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100