Своєю діяльністю Партія регіонів за короткий період перебування у статусі правлячої довела, що вона є антиукраїнським об’єднанням тих сил, які ведуть в Україну чужинців, щоб посісти наш життєвий простір.

Росія ще з ХVІІ ст. веде політику русифікації і намагається всіма силами поглинути наш Богом даний життєвий простір. За цей період наш народ зазнав усіх методів грабежу і нищення. Це на кістках українських козаків побудований Петербург, це Столипін послав перший мільйон українців освоювати Зауралля. Це українці, замордовані в таборах Сибіру і Колими, нині покояться в арештантських робах у вічній мерзлоті.

Це російський Раднарком у грудні 1917 р. надіслав уряду української держави ультиматум, а потім російські війська під командуванням генералів Ремігова, Муравйова, Єгорова напали на Україну. Знищення української молоді під Крутами є ще однією ілюстрацією політики Росії стосовно України.

Російська міграційна політика побудована на засадах, які дали можливість росіянам почуватися в Україні повелителями. Саме такого штибу мігранти проникли в усі сфери життя українського народу і разом з місцевими московськими холуями весь час підштовхуються Росією до агресивних дій супроти України і проти відродження української національної ідеї.

У ХІХ ст. Росія, яка в той час була керована комуністами, вирішила, що українців надто багато і прийняли рішення виморити українців голодом.

Нащадки цих грабіжників і вбивць нікуди не зникли, вони нині проникли в усі сфери життя нашої держави і продовжують діяти. Вони добре розуміють, що методи фізичного знищення українців є нереальними. І вони вирішили знищити українську душу, адже мова є найпершою ознакою національної ідентичності.

Закон про «Засади державної мовної політики» є новітнім єзуїтським методом нищення української нації і самодостатності української держави.

Всеукраїнське об’єднання «Свобода» закликає свідомих українців дати рішучу відсіч різномастим українофобам.

Богдан Чорномаз, депутат Уманської міської ради від Всеукраїнського об’єднання «Свобода», політв’язень радянських таборів, учасник українського національно-визвольного руху кінця ХХ століття, перший почесний голова Черкаської обласної організації ВО «Свобода»

* із повідомлення прес-служби Уманської міської організації ВО «Свобода»




реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+8 #1 Реаліст 04.07.2012 16:58
Чому ж нащадки? Персонально - грабіжники!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100