Чорнобаївські «ВІКІНГИ» знову показали свою силу духу та жагу до перемоги на Кубку Києва та Київської області з пауерліфтингу та окремих вправ UPC, який проходив 15-16 грудня. Дванадцять хлопців та дев’ять дівчат гідно захистили честь спортивного клубу. Змагатися було звісно цікаво, разом з тим відповідально. До цього заходу, як і до всіх, напружено та наполегливо готувалися і вдосконалювалися, але й суперники були дуже сильні та достойні.

Кубок ..

Хоча завжди розраховуєш на краще, та виступами спортсмени залишилися задоволені. Найбільше вболівали за тих, хто брав участь вперше, але відчуваючи дружню підтримку кожного з команди, ніхто не підвів і привіз додому значну кількість винагород різного ґатунку.

Взявши участь в 33 вправах, вибороли 21 золоту, 6 срібних, 1 бронзову та 4 нагороди в Абсолютній першості, ставши Чемпіонами та Призерами Кубку Києва та Київської області з пауерліфтингу та окремих вправ 2018 року.

Підтримати свою команду, привітати та надихнути атлетів на нові успіхи поїхав до Києва і президент Чорнобаївського спортивного клубу «ВІКІНГ» Григорій Петрович Душейко, меценат проведення чемпіонату Світу в м.Києві у листопаді 2018 року та один із спонсорів проведення Кубку Києва та Київської області з пауерліфтингу та окремих вправ UPC.

КУбок....

Під час урочистостей федерація пауерліфтингу України відзначила Григорія Петровича подякою за організацію заходів UPС, пропаганду здорового способу життя, зокрема пауерліфтингу в Україні та на Міжнародному рівні, сприянні залучення молоді до спорту.

Він в свою чергу привітав учасників і гостей спортивного свята та висловив сподівання, що спорт об’єднає і згуртує українців, а Україну зробить сильною і непереможною. А проведення цього чемпіонату це черговий крок на шляху до популяризації спорту, хоча важливо змінювати ставлення до багатьох аспектів суспільного життя. Адже саме зміна власного світогляду, і ставлення до життя - це перший крок до формування громадянського суспільства.

Пауерліфтинг є досить популярним видом спорту у чорнобаївців, адже займаються ним не лише чоловіки, але й дівчата. 23-річна Поліна Драй, яка встановила Рекорд України серед юніорів з жиму штанги лежачи і того ж дня святкувала свій День народження, поділилася, що таким досягненням завдячує найперше своєму тренеру-чоловіку Дмитру, підтримці команди, а також Григорію Петровичу Душейку.

- Це не просто президент нашого клубу, - каже Поліна,- це в першу чергу людина, яка показала, що спорт йому дійсно цікавий і важливий, так саме, як і нам. Багато хто із спонсорів може допомагати фінансово, хоча ні, таких людей мало, але він підтримує ще й морально. Вже п’ять місяців кожні змагання Григорій Петрович поруч з нами. Не стали винятком і ці два дні на Кубку Києва. Коли ти втомився і вже пізній вечір, а завтра рано вранці ти знову повинен бути на помості, він відвезе тебе додому, потурбується чи все добре, морально налаштує і підбадьорить. Кожного разу може здивувати. І цього разу по закінченню турніру привітав нас з особистими і командними досягненнями, з наступаючим Новим роком і подарував нам подарунки! Спасибі йому велике за все.

Підпис до фото

У номінації «Спортсмен Року 2018» було відзначено чотирьох пауерліфтерів України, серед яких і капітан СК «ВІКІНГ» Валентин Гонтар.

- Від участі в турнірі, - говорить Валентин, - ми отримали великий заряд мотивацій на наступні, більш відповідальні змагання та гарний досвід, який додасть нам ще більшої впевненості для досягнення поставлених командних завдань. Хлопці й дівчата гідно представили наш клуб. Ми вкотре довели, що СК «ВІКІНГ» - сильна команда, і спільними зусиллями ми досягнемо поставленої мети. Щиро дякую від кожного учасника Григорію Петровичу, Президенту клубу, адже на сьогодні у нас є надійна, стабільна підтримка і порозуміння. Тому на цьому не зупинимося і будемо продовжувати писати власними досягненнями історію спортивного клубу, тепер вже світового рівня.

Ніна Семенова, Валентина Згура

реклама
bigmir)net TOP 100