Чорнобаївські «ВІКІНГи», за організаційної підтримки президента клубу Григорія Душейка, гідно представили рідну Черкащину, свій спортивний клуб на Кубку України з пауерліфтингу та окремих вправ UPC.

вікінги
Новий осінній змагальний сезон пауерліфтери розпочали вдалим виступом на одному з найбільших рейтингових і масових турнірів, який проходив цими вихідними в Києві. Учасники доклали чимало зусиль, щоб якнайкраще продемонструвати свою вправність і вміння у силових дисциплінах. Тож змагання пройшли у суто спортивній атмосфері, в напруженій боротьбі за перемогу у кожній із двадцяти двох номінацій. Важкі, щоденні тренування дали чудовий результат: абсолютно всі п’ятнадцять спортсменів посіли призові місця і вибороли 13 золотих, 6 срібних, 3 бронзові нагороди та чотири абсолютні першості. Важливим стимулом для вікінгівців стало те, що саме за підсумками цих змагань буде проходити кваліфікаційний відбір на Кубок Євразії 2019 GPA/IPO м. Київ, на якому можуть позмагатися тільки найкращі команди.

Коментуючи змагання важкоатлетів, Григорій Петрович сказав, що дуже добре, що Черкащину на Кубку України представляли не тільки «ВІКІНГи» з Чорнобаю, а й СК «Амарант» з Умані та команда міста Черкаси, які спільними зусиллями ще раз підтвердили, що споконвіку Черкащина славилася знаменитими і сильними особистостями, такими, як наш земляк легендарний борець Іван Піддубний, завдяки якому про Україну знає увесь світ.

Вже після турніру, оговтавшись від феєричного тріумфу, звертаючись до президента клубу Григорія Душейка із словами вдячності за постійну підтримку, один зі спортсменів-вікінгівців Олексій Жадько, що виконав норматив Майстра спорту України, на своїй сторінці в соцмережі написав: «Світ ділиться на два класи - одні вірують в неймовірне, інші роблять неможливе. Дякую Вам Григорію Петровичу, що ви завжди з нами, що розумієте нас, вірите нам. Це тільки додає стимулу до подальшої роботи над собою, дозволяє зважити власні сили і рухатися тільки вперед».

Пишаємось яскравою перемогою наших атлетів і зичимо вдалого продовження сезону, спортивної вдачі та нових досягнень.

реклама
bigmir)net TOP 100