Чотири золотих, дві срібних, одну бронзову медалі та дві нагороди в Абсолютній Світовій першості приніс у скарбничку Чорнобаївських «ВІКІНГів» виступ на Кубку Євразії 2019 GPA/IPO з пауерліфтингу та окремих вправ, який цими вихідними відбувся в Києві.

600x400-images-news-112019-.thumbs-e03ee183126cf8d76b6fa477320d3fc1_930_0_0

До головної події року пауерліфтери готувалися з початку сезону. Зізнаються, що завдання було нелегким, адже випробувати свої сили на міжнародні змагання приїхало чимало справжніх професіоналів з України, США, Білорусі, Болгарії, Грузії, Туркменістану, Кіпру, Латвії, Ірану та Азербайджану, загалом 204 спортсмена, які змагалися у 284 номінаціях. Аби стати кращими й виграти чемпіонські трофеї у деяких вікових та вагових категоріях, розгорілась небувала конкуренція. Та ніякі перипетії не стали на перешкоді іменитим Чорнобаївським спортсменам. Неймовірні враження і надзвичайні позитивні емоції допомагали їм досягати своїх найкращих результатів.

Григорій Душейко

Вони вкотре підтвердили свою майстерність та здобули такі нагороди:

Валентин Гонтар, капітан СК «ВІКІНГ» - пауерліфтинг до 75 кг - 1місце (сума 670 кг);

по вправах: присідання 265 кг, жим 145 кг, станова тяга 260 кг;

- пауерліфтинг Абсолютна першість (серед всіх вагових категорій) – 1 місце;

- двоборство до 75 кг – 1 місце (сума 405 кг);

- двоборство Абсолютна першість (серед всіх вагових категорій) – 1 місце;

Олексій Жадько, пауерліфтинг до 100 кг – 3 місце (сума 590 кг);

по вправах: присідання 210 кг, жим 135 кг, станова тяга 245 кг;

Ярослав Слуцький, пауерліфтинг до 82,5 кг (Teeneger 18-19) – 1 місце (сума 470 кг);

- по вправах : присідання 162.5 кг, жим 115 кг, станова тяга 192,5 кг;

Вюгар Гаджиєв, жим штанги лежачи до 90 кг – 2 місце (157,5 кг);

Марія Карпич, підйом штанги на біцепс до 56 кг (Teeneger 16-17) – 2 мiсце (35 кг);

Віта Зоря, підйом штанги на біцепс до 67,5 кг (Teeneger 13-15) – 1 мiсце (40 кг).

Звісно свій великий внесок у цей успіх команди зробив президент клубу Григорій Душейко, один з постійних спонсорів і меценатів проведення кубків та чемпіонатів з пауерліфтингу всеукраїнського і світового рівня. За його організаційної підтримки всі охочі діти та молодь з Чорнобаївського та Золотоніського районів мають змогу тренуватися у спортивному клубі «ВІКІНГ» та їздити на змагання різних рівнів. А виконання таких зобов’язань потребує чималих витрат.

Отже, для вікінгівців, які стали чемпіонами та призерами Кубку Євразії, ця важлива перемога є чудовим джерелом енергії для подальшої реалізації наступних проектів, бажання рухатися вперед, досягати нових цілей разом з президентом клубу, пропагуючи здоровий спосіб життя.

ВІКІНГИ...

- Дякуємо, що ви з нами, Григорію Петровичу, - дружно заявляють силачі спортивного клубу. - Вірте в нас, і ми вас не підведемо.

- Розділяю радість усіх, хто долучився до цієї непересічної події у спорті, яка надасть потужного імпульсу у популяризації та пропаганді здорового способу життя, - сказав Григорій Душейко. - Сьогодні ми зібралися у період великих викликів і змін, але разом з тим це дуже величний і визначальний для України час. Переконаний, що проведення таких заходів у час, коли в країні триває війна, дозволяє відволіктися нам від проблем та негараздів сьогодення і чітко зрозуміти, що після тріумфального завершення військових дій, в подальшому мають бути перемоги тільки спортивні.

Григорій Петрович подякував організаторам Кубку Євразії за можливість спортсменам з Черкащини, зокрема, спортивному клубу «ВІКІНГ» позмагатися зі світилами пауерліфтингу з інших країн, аби зрозуміти, як і куди їм рухатися далі, щоб стати чемпіонами серйозних міжнародних заходів.

Ніна Семенова

реклама
bigmir)net TOP 100