реклама
Sucurity Police

реклама

Обличчя Черкас
{socbuttons}


– Черкаси подобаються тим, що вони мої, тобто це близьке мені місто по духу. Усе в ньому рідне і знайоме. Черкаси – тихе місто зі своєю неповторною душею, яке я ніколи й нізащо не проміняю ні на столицю, ні на якесь інше місто. Черкаси – неповторні, іншого такого міста немає.

Мені хотілося б, щоб Черкаси розвивалися, щоб стали осередком культурного і туристичного життя, щоб всі, хто хоч раз тут побував, хотіли ще й ще сюди повертатися.

Я корінна черкащанка, живу і працюю тут. Зараз я викладаю квілінг в Центрі дитячої та юнацької творчості. Крім цього виду мистецтва, цікавлюся також музикою, театром, літературою тощо.


Кожен житель міста може стати «Обличчям Черкас»

«Обличчя Черкас» – історії звичайних людей, яких ми зустрічаємо на вулицях міста. Це не політики, які розігрують вистави перед камерами, не бізнесмени, які заробили ще один мільйон, не зірки, зі своєю нарцистичною хворобою. Вже другий місяць «Прочерк» пише про пересічних людей, у кожного з яких – своя історія, свої захоплення, емоції та мрії… Але, шановні читачі! Редакція інтернет-видання запрошує і Вас узяти участь у фотопроекті «Обличчя Черкас». І запропонувати фотографії та історії про себе, друзів, рідних чи знайомих.

Для участі у проекті потрібно:

надіслати розповідь про людину, яку Ви хочете бачити обличчям Черкас (орієнтовна кількість знаків 500–2000);

додати фотографію героя (портретне);

у листі зазначити своє прізвище, ім’я та контактний телефон, за яким із Вами можна зв’язатися.

Текстовий файл та цифрове фото надсилати за адресою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду .

Надіслані Вами герої та їхні портрети розміщуватимуться у рубриці «Обличчя Черкас» інтернет-ресурсу «ПРОЧЕРК» (http://procherk.info/faces).



реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100