Обличчя Черкас
{socbuttons}


– Карта світу налічує аж 2 667 417 міст… Кожне з них має свою душу, аромат, жителів… Кожне з них неповторне, оригінальне і у кожному є людина, яка до безтями щиро любить його. Черкасам пощастило: такою людиною для цього міста є я. Наше знайомство з ним почалось ще зі студентських часів, і ось вже 7-ий рік триває наша взаємність. Черкаси – це  буяння зелені, аромат дніпровської хвилі (особливо р-н «Митниці»), привітні люди і неквапливість. Саме останню характеристику я ніколи не виокремлювала, як особливу, проте, трішки побачивши світ, переконалась, що це є дуже значною перевагою, коли в період всесвітнього часового переполоху повертаєшся в тиху і спокійну «гавань» Черкас.

Страшенно люблю це місто і кожну його вуличку, запах смаженої картоплі чи свіжого супу, що вчувається з відчинених вікон багатоповерхівок, автобус, афішу, перехожого, поодиноких пафосних леді з вікон шикарних автівок і простого першокурсника-лімітчика студента, який вивчає Черкаси з вікна тролейбуса... А ще... Ах, я щиро кохаю одного черкащанина, який, власне, і відкрив мені Черкаси, як особливе, надзвичайне місто!

Вважаю, що серед скелетів, які місто тримає у шафі, – це, насамперед, жахливі дороги, ямковість яких просто вражає. Мені жаль своє авто і своїх зубів, ремонт яких дороговартісний у наш час. Ще мене бентежить відсутність робочих місць для молодих професіоналів. Помітне «старіння» міста: молодь виїжджає до більш перспективних країв, на жаль... А ще мені дуже хотілося б, щоб замість безлічі генделиків по місту з'явились декілька арт-літературних кафе.

Люблю Черкаси і їхню самобутність! Бажаю кожному розкрити це місто по-своєму!


Кожен житель міста може стати «Обличчям Черкас»

«Обличчя Черкас» – історії звичайних людей, яких ми зустрічаємо на вулицях міста. Це не політики, які розігрують вистави перед камерами, не бізнесмени, які заробили ще один мільйон, не зірки, зі своєю нарцистичною хворобою. Вже другий місяць «Прочерк» пише про пересічних людей, у кожного з яких – своя історія, свої захоплення, емоції та мрії… Але, шановні читачі! Редакція інтернет-видання запрошує і Вас узяти участь у фотопроекті «Обличчя Черкас». І запропонувати фотографії та історії про себе, друзів, рідних чи знайомих.

Для участі у проекті потрібно:

надіслати розповідь про людину, яку Ви хочете бачити обличчям Черкас (орієнтовна кількість знаків 500–2000);

додати фотографію героя (портретне);

у листі зазначити своє прізвище, ім’я та контактний телефон, за яким із Вами можна зв’язатися.

Текстовий файл та цифрове фото надсилати за адресою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду .

Надіслані Вами герої та їхні портрети розміщуватимуться у рубриці «Обличчя Черкас» інтернет-ресурсу «ПРОЧЕРК» (http://procherk.info/faces).

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #7 Василь 24.07.2012 09:43
А я думав, щоб стати обличчям Черкасс, треба трішки кагтавити... :-*
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #6 Валентина 23.07.2012 23:02
Цитую Друг:
Я вів до того, що маючи багатенького чоловічка, звичайно можна писати собі хвалебні оди, їдучи при цьому в тачці, яку не заробила. Правда?)))

Что, дружище, жаба давит? Машины не имеешь, это понятно, жена нищая, потому что ее муж ( т.е. ВЫ ) брюзга, работать не хочет и не умеет, в результате давится собственной желчью в коментариях поливая грязью более успешных людей. Не знаю как девушка,а вот муж той нещасной жены - однозначно самоуверенный и самовлюбленный нарцис. Это однозначно. Ну что, правда? :-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #5 Віталія 23.07.2012 17:16
Шановний друже, правда! От все, шо Ви пишете,- правда!...От на 100% я з Вами погоджуюсь!...;)
Дай Боже Вам пройти хоч трошечки того шляху, що пройшла я попри свій молодий вік, тоді ми з Вами мали б предметну розмову.
Сподіваюсь,що нашу дискусію вичерпано.
І я ще раз Вам дякую, що моя персона, особисте життя і мої думки зацікавили Вас наскільки, що це спонукало Вас до мисленародження і якихось висловлювань.
Це означає, що моя робота розміщена тут не дарма, адже побудила Вас до певних роздумів, емоцій.
Всього Вам найкращого...хай щастить...будьте постійним і таким же активним читачем "Прочерку" і "вболівальником" Черкас...;)
З повагою,
Віталія.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #4 Друг 19.07.2012 19:26
Я вів до того, що маючи багатенького чоловічка, звичайно можна писати собі хвалебні оди, їдучи при цьому в тачці, яку не заробила. Правда?)))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #3 Віталія 16.07.2012 11:32
Шановний друже! Маю право бути такою, яка є..."Дівчина самовпевнена і самозакохана"!
Ще й чоловіка багатого мати!
Красно дякую, що звернули увагу на мою скромну персону та виділили хвилинку свого дорогоцінного часу на прочитання моєї роботи... ;-)

З повагою,

Віталія ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 Друг 12.07.2012 22:11
Дівчина самовпевнена і самозакохана. А в черкасах не лише супом і картоплею смердить, а й азотом... До речі звідки в дівчини у 22 авто? Чи чоловік багатий?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100