реклама

реклама

Під час нещодавньої прес-конференції кандидат у народні депутати мажоритарник по ВО №195 Володимир Зубик у своїй промові неодноразово висловлювався про підтримку політики Президента Петра Порошенка. Таку позицію пояснює можливістю конструктивної роботи депутата з виконавчою владою в інтересах своїх виборців, зокрема, виділення коштів з Державного бюджету на потреби округу, або просування та прийняття законопроектів, спрямованих на покращення життя простого селянина.

Кандидат у народні депутати каже, що давно знає Петра Порошенка як мудрого і досвідченого господарника. Підтвердження цьому – потужна компанія, яку створив Петро Порошенко, а це тисячі робочих місць, колосальні надходження в Держбюджет та послідовна, виважена політика.

– Вже сьогодні моя команда готова працювати на окрузі, щоб реалізувати реформи, запропоновані нинішнім Президентом Петром Порошенком, – переконаний Володимир Зубик.

— Люди очікують від мене конкретної допомоги, зокрема реалізації передвиборних обіцянок, а це можливо лише у співпраці з владою, – зауважує кандидат, пояснюючи свою колишню приналежність до партії Регіонів. – Як людина чесна і порядна зізнаюся, що моя приналежність до партії Регіонів була потрібна в першу чергу для того, щоб мої обіцянки перед виборцями не розходилися з ділом. Якби я був в опозиції, то округ не отримав би жодної копійки з Держбюджету. Жоден міністр не пустив би мене на поріг і не став слухати. Такі були реалії часу.

*передвиборна агітація

реклама

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100