реклама

реклама

За прогнозом синоптиків, наступної доби погодні умови Черкащини визначатиме тилова частина циклону із північного сходу. Місцями по області дощитиме. Температурний фон зросте і перевищуватиме кліматичну норму на 4-5°: вночі +5+10°, вдень +11+16°, констатує начальник Черкаського обласного центру з гідрометеорології Віталій Постригань.

У четвер, 23 жовтня, глибокий циклон принесе на Черкащину широкий спектр передзимової погоди, яка збережеться до кінця тижня. Температурний фон знизиться: вночі – +3+8º, вдень – +5+10º, випадатимуть опади різної інтенсивності. Переважатиме північно-східний вітер із поривами 15-20 м/с, який зробить погоду менш комфортною. За попередніми розрахунками, із 23 жовтня середньодобова температура буде нижче +6º. Це означає, що необхідно розпочинати опалювальний сезон, оскільки у приміщеннях вже холодно.

24 жовтня місцями пройдуть невеликі дощі із мокрим снігом, вночі температура повітря знизиться до 0-5º морозу, вдень – 1-6º тепла. У ранкові години можливі ожеледні явища.

У цей період року, коли світловий день короткий, слід бути готовими до погіршення видимості туманами і опадами, до появи ожеледиці на покритті доріг, яка говорить про те, що водіям час міняти гуму на зимову. Потрібно звикати до зменшення швидкості руху в складних умовах осінньо-зимового періоду та дотримуватися правил дорожнього руху.

Не забувайте також про своє здоров’я, радять синоптики. Оскільки динамічна погода з коливаннями температури і атмосферного тиску може негативно впливати на стан нервової та імунної системи організму людини.

Нагадаємо, що у вихідні на Черкащині, внаслідок надходження холодних повітряних мас із північних широт, суттєвого похолодало. Мінімальна температура була 3-5° морозу, максимальна вдень – +6+8°.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-1 #2 Русалка 20.10.2014 23:01
Ще трошечки познущаються з народу) хай померзнуть)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Loki 20.10.2014 16:58
) Первый снег. Первая дорожка. Хароший анонс! ))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100