реклама

реклама

Українські прикордонники мають перекваліфікуватися на військовиків. Про це заявив президент України Петро Порошенко 20 жовтня під час відвідання Навчального центру молодших спеціалістів Держприкордонслужби у Черкасах, пише ТВі.

За словами президента, прикордонники мають вміти все: водити танк, БТР, стріляти із зенітки, бути штурмовиком, десантником.


За його словами, колишній керівник цього центру генерал-майор Игор Момот, іменем якого указом президента названо центр, у перших лавах рятував свою Батьківщину і солдатів. Як заявив президент, під час військового конфлікту на сході загинули 60 прикордонників, 12 із яких військовослужбовці з Черкаського центру.

"Прикордонники мають бути в авангарді Збройних сил, щоби зупинити агресію і дати іншим час підготуватися до її відбиття".

Порошенко був вражений, як Навчальний центр Держприкодонслужби оперативно перекваліфікувався з підготовки прикордонників-інспекторів на кордоні до підготовки військових спеціалістів. За його словами, військовослужбовці цього центру знищили понад 509 одиниць бронетехніки терористів та 500 бойовиків.

реклама

Коментарі  

 
+4 #2 лариса 03.11.2014 18:26
вінт би краще покращів матеріально технічну базу соціальні виплати зарплати пенсії житлові умови прикордонники завжди приймають удар на себе вже скільки їх загинуло
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Guest 20.10.2014 21:03
так давно треба було зробить
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100