реклама

реклама

Із заявою про підготовку сценарію з фальсифікації або зриву виборів у 199-му виборчому окрузі (з центром у Жашкові) до правоохоронних органів та органів влади звернувся кандидат у нардепи від «Народного фронту» Ігор Доманський.

Як повідомив «Прочерку» сам кандидат, про можливі провокації йому стало відомо від людини, яка мала брати участь у незаконному заході. Також Ігор Ростиславович додав, що акцію спрямовано не проти нього, але, оскільки вона призведе до зриву виборів, то може завдати шкоди всім кандидатам.

«За цією інформацією, до м. Жашків Черкаської обл. мають заїхати організовані групи провокаторів, озброєних різноманітною зброєю, зокрема гумовими кийками, електрошокерами, газовими балончиками, травматичною вогнепальною зброєю, – пише Ігор Доманський у своїй заяві. – Сприяння їм будуть забезпечувати представники місцевих провокаторів під виглядом загонів самооборони деяких районів Черкаської області».

За інформацією кандидата, завданнями, поставленими перед такими групами є: протидія проведенню голосування безпосередньо на дільничних виборчих комісіях шляхом псування виборчих урн, виборчих бюлетенів, створення перешкод виборцям під час проведення голосування, перешкоджання роботі дільничних виборчих комісій при проведенні підрахунку голосів. Крім того, планується перешкоджання доставці матеріалів з результатами голосування (протоколів, виборчих бюлетенів тощо) до окружної виборчої комісії у м. Жашків та перешкоджання роботі окружної виборчої комісії під час прийняття протоколів з результатами голосування, зокрема, шляхом створення штучних конфліктних ситуацій, фізичного тиску на членів окружної виборчої комісії тощо.

При цьому, за інформацією Доманського, перешкоджання доставці протоколів та роботі окружної виборчої комісії можуть бути пріоритетними для провокацій.

Кандидат просить організувати посилену охорону виборчих дільниць та окружної виборчої комісій та належне супроводження голів дільничних виборчих комісій з результатами голосування до окружної виборчої комісії.

Заяву адресовано начальникам обласних управлінь МВС, СБУ, голові ОДА та прокуророві області.

реклама

Коментарі  

 
+3 #3 Олександр 25.10.2014 20:16
"Володимир" - це деверсант-сепаратист, які намагаються зірвати вибори не тiльки в зоні АТО, а й по всій Україні.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #2 Василь 25.10.2014 17:40
Якби вибори в 199-ому зірвали, в цілому, країна б тільки виграла
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #1 Володимир 24.10.2014 18:34
Синхронно з Ничипором заявили! Доманський - це технічний кандидат Ничипоренка:всі члени ДВК від Доманського набирав штаб конюха Януковича Ничипоренка!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100