реклама

реклама

Сьогодні в Черкасах офіційно запрацював перший в Україні Центр реабілітації учасників антитерористичної операції. Його облаштували на базі обласного госпіталю для інвалідів війни, що в районі Дахнівки.

Центр розрахований на 50 осіб. Зараз на реабілітації перебувають семеро бійців із різними травмами.


З ініціативи Президента України Петра Порошенка подібні центри мають з’явитися в усіх містах. На сьогоднішнє ж відкриття приїхав радник Президента Микола Томенко.


За його словами, у Черкасах «куратором» роботи центру стане доброволець полку «Азов», кандидат у нардепи по 194 округу від Блоку Петра Порошенка Олег Петренко.

– Справедливо, щоб Олег Петренко як учасник АТО був своєрідним «куратором» роботи центру в Черкасах. Він із хлопцями – однієї крові, тому йому буде легше з ними спілкуватися. Він буде контролювати, щоб до бійців була належна увага, щоб постійно була достатня кількість медикаментів тощо, – сказав Микола Томенко.

Фото Сергія Черкасова

Фото Сергія Черкасова


На сьогодні центр забезпечений усім необхідним. Не лише якісним обладнанням, а й медикаментами. Цікаво, що в Центрі реабілітації працюють також практикуючий психолог, психіатр і психотерапевт.

– Після повернення із зони АТО людям потрібна не лише медична, а й психологічна допомога, тому роботу такого центру складно переоцінити. Тут бійцям допомагатимуть повернутися із війни до нормального спокійного життя, – коментує доброволець «Азову» Олег Петренко.

*передвиборна агітація

реклама

Коментарі  

 
+3 #2 адекватний 25.10.2014 00:04
Як прикро коли добру справу паклюжать політики. Олеже бійці вони в окопах а не піаряться на роботі людей. До чого тут ці пічні патріоти. Що зробив для цього центру один чи інший? Яке нове облапднання з"явилося в зрівнянні з госпіталем. Гидотне суспільство будуємо. Великий здобуток коли заклад лікування ветеранів знадобився для лікування хлопців що отримали поранення та воювали замість тих хто зараз на іх славі життях та здоров"і хочуть впертися до верховноі ради.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 ОТО ВОНО 24.10.2014 17:39
Олег Петренко, а може хоч костюмчика б вдягли, чи мілітарі - це частина іміджу.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100