реклама

реклама

Черкаські майданівські громадські організації шоковані тим, що без їхньої згоди їх підписали під “чорнушною” газетою “Голос Майдану”, у якій виливається бруд на народного депутата, в минулому координатора Ради опозиційних сил Черкащини Леоніда Даценка. Такий собі “автомайданівець” Віталій Короткошей від імені Координаційної ради сил Майдану Черкащини у складі Автомайдан Черкаси, Самооборони Майдану, Ультрас Черкаси, Правого сектора, Люстраційного комітету, Блок Посту, Щита Черкаси, Антикорупційного комітету, Демальянсу та інших звинуватив Леоніда Даценка у тому, що він “пособник режиму Януковича”, якого потрібно люструвати і не допустити до парламенту вдруге. І це попри те, що Даценко був одним із організаторів черкаського Майдану і як народний депутат був закріплений за черкаськими наметами на Майдані у Києві.Про це пише сайт "Дзвін".


Черкаський Правий сектор вже виступив із офіційною заявою з цього приводу. Цитуємо її повністю із офіційної сторінки організації у "Фейсбуці":

“Правий Сектор не має ніякого відношення до статті, в якій редакція намагається виливати бруд на Л. Даценка. Хоча по його округу і йде наш кандидат Олександр Рябошлик, наша партія не займається політичним брудом проти опонентів, крім регіоналівських і комуністичних запроданців.

Ні автор відверто замовної статті, ні редакція не мала жодного права використовувати нашу назву і приписувати нас до рішення, до якого Правий Сектор не має жодного відношення”, – йдеться у тексті заяви.

Повною несподіванкою газета стала і для Самооборони Майдану, Автомайдану Блок Посту та інших.

Нагадаємо, другий випуск незареєстрованої газети “Голос Майдану” із відвертою брехнею про Леоніда Даценка був розповсюджений вчора в Каневі. Штаб народного депутата, який є лідером перегонів по 197-му виборчому окрузі, вже підготував відповідні звернення в черкаську міліцію, УСБУ та ЦВК, а також підготував цивільний позов проти Кривошея, який буде подано після закінчення виборчої кампанії. За інформацією штабістів, чорний піар будуть активно розповсюджувати у суботу (день тиші) та неділю в день голосування.

реклама

Коментарі  

 
+3 #3 Реаліст 25.10.2014 17:10
Враховуючи те, як цей же персонаж домовлявся, щоб його вірщики ніби-то називали антисемітськими , вірити йому не збираюся. Кстаті, "Форум" правий: чого це в "день тиші" по всій першій сторінці сайту досі світяться "личка" кандидатів?!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 адекватний 25.10.2014 15:46
Черкаські майданівці звучить то як пафосно)). Підскажіть де це в місті майдан відкрився з зазначенням адреси. Черкаси пройдисвіти та бандити - це більш правдиво.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Форум 25.10.2014 12:17
А де примітка "ПОЛІТИЧНА АГІТАЦІЯ"? Прочерк, Ви зовсім здуріли, чи гроші таки не воняють?!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100